gravidkänsla

Känner mig så jvla äcklig och fet. Trots magsjuka känns magen gravidstor. Vet att jag inte varit på toa och gjort nr 2 sen i måndags och vet ju att det är för att magen håller på att stabilisera sig men det gör även att jag känner mig svullen och full med skit (bokstavligen). Har aldrig provat laxering och vill inte heller ffa inte nu när jag varit så kass i magen.
Känner riktigt hur det börjat stimma i kroppen igen efter de senaste dagarnas lugn. Vill bara hetsa och ffa kräkas. I förmiddags överansträngde jag mig när jag klippte gräset och det resulterade i att jag fick springa på toa och kräkas, bara galla iof men det kändes så bra efteråt, kände mig lycklig ffa eftersom det inte var något jag behövde framkalla själv. Magsjukan gjorde det åt mig.
I måndags och igår kändes det så bra och jag kände mig smalare än på länge, säkert på flera år. Önskar att jag hade kunnat väga mig, nyfiken. Inte så nyfiken idag då det känns som jag väger mer än innan magsjukan. Fick iaf gjort en del situps innan.
Livrädd för skorporna i skåpet, dum ide men det visste jag eg redan när jag la dem i korgen.
Hade velat komma till psykologen imorn och få en reaktion om att jag blivit smal, för smal... tänk om...lycka...önketänkande.

Kommentarer
Postat av: Myza

Hej där! Tog mig friheten att länka till blogg på min. Hoppas det var okej. Ps. har självt gått omkring med jordens jävla tjock-känsla sedan i onsdags (drack en massa öl och åt MASSOR med mackor som jag ej spydde upp innan jag gick och lade mig. Jag har sjukt lätt för att samla på väg vätska och blir en dm större i omfång så fort jag gör så där... Hatar den där känslan av att vara instängd i sin egen sladdriga uppsvällda kropp.)

2011-07-29 @ 17:59:48
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/
Postat av: Myza

Hur har du det?? Var har du tagit vägen?!

2012-01-06 @ 18:45:07
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0