nu e det gjort.....

Skakae i hela kroppen...andas andas....har ringt vårdcentralen och fått bokat en tid. En jättegullig sköterska som förstod trots att jag inte kunde säga så mkt. andas andas.....Har fått en tid visserligen inte förrän den 25 nov men då till en läkare sköterskan trodde skulle passa och på en tid som är bra för mig. Jobbigt att vänta men kanske bra känner mig mest tom just. En sak känns lite jobbigt bara eller jag vet inte. Jag berättade att det var mitt psykiska mående som var värst och att jag har struma och varit utbränd och om hon kunde rekommendera någon läkare med tålamod och som lyssnar. Istället för att bara avfärda mig och säga att alla deras läkare minsann var bra(har jag fått höra på andra ställen) så tyckte hon då att jag skulle boka tid till denna läkaren för hon var bra på att lyssna och hon var konkret. Hmm, konkret vad betyder det? Ordet skrämmer mig lite, betyder det inte typ att man är rakt på sak, rädd för vad det innebär, vill ju ha någon med empati och medkännande inte någon som.... äh jag vet inte får kanske googla på ordet innan jag förstorar upp det. Men nu är det gjort iaf nu gäller det bara att inte avboka, kan ju hända så mkt på 4 v.
Nu ska jag snart iväg till jobb, ha en fortsatt bra dag i regnet.
kram


Kommentarer
Postat av: My

Jättebra bara.



"Konkret" kanske också kan betyda att läkaren är tydlig med vad du kommer behöva för hjälp. Att hon lyssnar, sätter sig in i hur du har det och utgår från din faktiska livssituaion. En liten tanke bara...



KRAMAR!

2010-10-28 @ 15:12:07
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Stina

Vad du har varit duktig nu!!! Ge dig själv en klapp på axeln =) Tänker på dig.

Kramar

2010-10-28 @ 18:05:56
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: Anni

Var stolt över dig själv nu! Det blir jättebra. Jag tror att du hakar upp dig på ett ord i onödan. Sköterskan verkade ju lyhörd så hon har säkert bokat in dig hos en doktor som är bra.

Jag har en läkartid i morgon hos min gamla doktor på företagshälsovården. Det kommer nog inte innebära något mer än en förlängning av min sjukskrivning, men skönt i alla fall att inte ha det över sig också. Måste erkänna att de hörde av sig innan jag hann ringa själv.

Kramar

2010-10-28 @ 18:21:16
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Tant Malin

Men åh vad modigt av dig! Det allra jobbigaste när man ska bli frisk är ofta just att våga söka hjälp. Bra gjort!



Ha så kul på dejten också förresten!

2010-10-29 @ 18:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0