Panikångest

Fan fan fan vad jobbigt, fick en ångestattack på jobbidag. Lyckades först förtränga det men tillslut kunde jag knappt andas och jag kände paniken öka explosionsartat i kroppen. Höll ut tills en arbetskamrat kom in och först då gick jag till chefen och sa att jag mådde skit att jag trodde jag höll på att få en panikångastattack och att jag var tvungen att åka hem. Hon tittade bara på mig och sa inte så mkt. Tog mina grejer och min vovve ochgjorde allt för att hålla mig så lugn som möjligt men kändes som jag när som helst skulle explodera. Tryckte i mig en tomat vilket tog udden av det en mikrostund. Kom ut och tog djupa andetag i den friska kalla luften vilket lugnade mig lite. Satte mig i bilen och bara kände tårarna komma över mig. Lilla vovven kröp upp i mitt knä och det var så skönt. Tog en promenad och åkte sedan hem och tog en atarax, sovit några timmar ochnu sett greys men känner hur ångesten ligger och pyr, den kommer som i vågor och jag känner mig ybersensitiv. Tagit en stilnoct nu och bett bästa T avboka min tandlälartid imorn bitti. Vill inte sätta klockan, vill sova så länge som möjligt.
Måste bort från mitt jobb, måste bort från min chef som är så obehaglig och elak. Känslan kom över mig att jag skulle säga upp mig på stubben, orkade/klarade inte en sekund mer.
Känner mig lite lullig och sludrig och inte helt klar, orkar inte känna mer idag, vill inte lägga mer energi på min chef.
Hoppas på en god natts sömn
kram

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag tycker att det orättvist att du utöver allt annat ska behöva ha en så dålig chef. Jag vet hur ord eller bara blickar kan svida och min chef är ändå bra, egentligen.

Hoppas att du fick sova ordenligt nu och att det känns lite bättre idag.

Kram på dig!

2010-12-02 @ 11:26:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0