Dagen idag

Ok.
Dagen idag.
Var riktigt nere igårkväll efter att ha chattat med R, alla känslor bara kom forsande som en brusten vattenfördämning. Saknade honom så och ville bara ha honom här. Fick trots det en ganska bra natts sömn men dagen på jobb idag har varit helt värdelös. Känt mig så slut, nere och inte velat nått. Ångrat mig flera gånger att jag inte avbokat kräftskivan och funderade alvarligt på att ställa in. Men gjorde inte det utan kompade en halvtimma och körde och handlade till kvällen och allt eftersom steg modet igen.
Kändes återigen ganska tungt när jag kom hem och hade svårt att ta tag i nått av allt som skulle göras till kvällen, messade finaste L och bad henne komma lite tidigare om hon ville och kunde vilket hon gjorde, tacksam för det. Inte så kul att vara själv.
Är såå glad att jag inte ställde in för gud så trevligt jag haft det ikväll, skrattat massor och känt mig så väl omhändertagen och älskad av mina finaste vänner och riktigt roligt att ma&pa var med oxå. Tycka vad man vill om dem som föräldrar men trevliga och sociala är de.
Och nu har jag diskat och städat undan allt, allt för att få så bra förutsättningar som möjligt inför imorn då jag inte har nått särskilt inplanerat på hela dan. Skulle ju varit hos R eg.
Fick skickat med all överbliven farlig mat med mina vänner och föräldrar, så skönt att kunna göra det utan att behöva förklara så mkt. Sparade dock en liten bit kladdkaka och en liten skål med nötter till mig själv för att stilla den värsta ångesten över att jag inte har kvar allt. Kanske det funkar.
Värst är dock att jag inte lyckades prångla iväg ett fransbröd, kan bli farligt med smör, ost och honung. Kan man inte göra nått med köttfärs och fransbröd? I ugnen, eller nått. Undrar om det går att frysa in sen och tina. Hm får kollas upp imorn, allt för att undvika. Kom gärna med recepttips.
Jobbigt nog med den maten och drycken jag intagit ikväll, har absolut inte ätit eller druckit mer än vad som kan klassas som normalt för en kräftskiva (tror jag, intalar jag mig själv iaf) men ändå mycket och då blir det jobbigt. Gillar inte att se hur magen putar ut och känns full.
Klockan är mycket nu och jag ska nog försöka välkomna John Blund.
Hoppas eran fredag varit bra.
kram

Kommentarer
Postat av: S

När jag var liten brukade vi ibland äta typ bergislimpa fylld med köttfärs och typ lite ost. (säkert lök och peppar också, ev. typ tomatpure). Inte säker på att man kan frysa och tina dock, men kanske. Eller så kan du ta en promenad och mata änder med brödet! Hoppas du får en fin dag!

2010-08-21 @ 11:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0