Ok

Okej, blev inte en perfekt dag men klarade mig ganska bra ändå. Skön stavrunda imorse utan vovve så det blev lite bättre fart, god frulle med havregrynsgröt+blåbär(som vanligt), långprommis med kompis och goood hemalagad pizza, därefter hem och pyssel i trägårn några timmar. Sen började det igen, ja ätandet då, ugnsrostade rödbetor som skulle frysas in, men en hel del hamnade i min mage istället tillsammans med en halv getost. Mumma men inte riktigt vad jag tänkt med mitt matintag idag. Har dock diskat undan efter mig och kört ordentligt med styrkeövningar. Så kontentan av dan blir ändå att jag iaf inte går till sängs med ångest.

Nu till nått helt annat.
Det gäller då den här mannen, K, som jag nu träffat hela tre gånger. Vet inte varför men det känns så krystat emellanåt, eller snarare ganska ofta ffa när vi pratar telefon. Inte så att det gör att jag inte vill se honom igen med jag förstår det inte riktigt. Inte van vid det. Känner mig inte nervös, men kanske ändå att det ligger osäkerhet bakom kanske från oss båda två. Var riktigt jobbigt att prata med honom i telefon idag, jag hade verkligen ingenting att säga honom. Vi ska ses på onsdag (måste få ordning på magen någotsånär först efter alla nötter igår, gasig som attans ;/ )

Varför måste de ha reklam för kexchoklad precis efter reklam för Lindex med deras super(äckligt?)smala modell. Gissa vad jag vill? Jag vill vara smal som hon och hetsa på kexchoklad!!!!!!!!!!!!!! Visst är det barnsligt.

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Ditt förra inlägg kunde lika gärna jag ha skrivit. Känner igen mig så väl, det är precis som om viss mat triggar igång och sedan bara måste man fortsätta när man kommer hem. Så dumt egentligen...



När det gäller K, känns det ok när ni ses? Vissa killar kan ju helt enkelt inte prata i telefon av ngn konstig anledning....men det kan ju faktiskt vara som du säger också, att det är osäkerhet som ligger bakom. Du får väl se hur det känns nästa gång ni träffas.... Hoppas i alla fall att du får en bra dag idag. Kramar:)

2009-09-22 @ 11:05:55
URL: http://kommerblifri.blogspot.com
Postat av: Tant Malin

Spännande med K! Hur det än går med honom så är det väl lite kul att ha dejter att tänka på?



Lycka till!

Malin

2009-09-22 @ 23:34:15
URL: http://tretusenggr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0