Mår illa

Skit också. Är fortfarande dålig med nån typ av influensa/förkylning, alldeles yr, trött och täppt. Kanske lite bättre idag, eller? Vet inte riktigt, har precis varit ute en liten liten runda med vovve och kise. Den brukar normalt ta 10 minuter, bara runt hästhagarna, men idag tog den iaf det dubbla och jag är helt slut och snurrig i skallen. Ska nog inte jobba imorn heller utan ta mig till farbror doktorn. Nu har jag ju ändå vilat i 4 dagar och det blir inte mkt bättre. Kan det vara svininfluensan? Skrattar lite åt mig själv när jag skriver det men man vet ju faktiskt inte, jag var ju ändå i Stockholm förra helgen.

Och så är det då den jävla maten. Var tvungen att köra in till stan (i typ 40km/h) för att lämna tillbaka videofilmer, nej det heter ju dvd nu förtiden, ville ju inte få böter. Och sen skulle jag bara handla lite frukt.....Min no no no-food är bla kanelgrifflar och ballerinakex och vad tycker jag att jag faktiskt skulle kunna unna mig själv nu när jag är sjuk? Det är ju faktiskt lite synd om mig och jag har ju egentligen ingen aptit så jag kommer nog inte äta så mycket................SURE, alla dessa ursäkter för att få äta äta äta!!!!
1 påse gifflar, 1 ask chokladchipskakor, 1 påse naturgodis, 2 kycklingklubbor senare fan fan fan fan vad äcklig jag är. Alla mörka tankar kommer som ett brev på posten, är det konstigt att jag är singel när jag är så äcklig och hur ska någon någonsin tycka om mig när jag avskyr mig själv..... Mår så jävla illa både av maten och mitt jävla beteende. Saknar att prata med min terapeut som fan, har ständigt konversationer med henne i huvudet och förbereder mig för mina torsdagstimmar som inte existerar längre. Trots att jag eg inte tyckte att hon gav mig så mycket, men hon var/är en utomstående proffesionell person som man inte behövde vara rädd för att prata med om all skit, det var hennes jobb att lyssna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0