självförakt tar död på kärlek

Usch vad fet man kan bli bara på några dagar. Min kroppshydda är ett resultat av de senaste veckornas överätning men de senaste dagarna har verkligen varit de värsta. Fy fan vad äckligt tjock jag är. Mår så illa av mig själv. Men nu får det vara nog, IGEN!!! På söndag kommer min älskade tillbaka och då kan jag absolut inte se ut såhär eller må såhär. Självförakt kan ta dö på den bästa av kärlekar. Är så rädd att det ska göra det iaf. Att han ska sluta älska mig pga att jag är så självupptagen och att äs gör mig till en sådan elak, arg och bitter person. Att jag ska sluta älska honom för att kärleken till äs tar för mkt plats. Älskar honom så ofantligt mkt och jag får verkligen inte förstöra allt.

Kommentarer
Postat av: Bundle

Åhh jag känner igen mig precis just nu. Usch vilken hemsk känsla. Har haft de värsta dagarna hittills i år. Har aldrig känt mig så tjock någonsin. Varför? Vad ska vi göra? Kommer aldrig bli frisk känns det som. Och det känns som om jag alltid kommer förbli en tjockis. Berättade ikväll för min Mr om min ätstörning, och det känns skönt. Det blir nog lättare då att förklara varför man mår som man mår.

Nej du kommer inte förstöra, han vet väl om han med? Det kanske känns svårare nu när det är tomt utan honom? Hoppas du kommer tillrätta med allt.

Kram på dig!

2013-03-06 @ 22:28:59
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/
Postat av: Osynliga bekännelser

Kram.

2013-03-07 @ 17:12:17
URL: http://osynligabekannelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0