strul

Datorstrul, skrivarstrul, internetstrul, en katt som kräks, en katt som pinkar på diskbänken det är vad jag har att göra med just nu. Är så frustrerad, irriterad och orolig hela tiden och vill bara att allt ska lösa sig och bli bra. Vill ju bara njuta av att vara kär och få lite lugn och ro. Går och grubblar hela tiden på allt och hur jag ska kunna lösa allt särkilt nu när A inte är hemma och kan hjälpa mig. Sen är jag ju inte van att vara beroende av någon annan att fixa saker till mig men detta övergår min förmåga, vad hade jag gjort utan honom. Det är hemskt att materiella ting ska påverka en så mkt. Sen att mina kisar inte mår bra är sååå jobbigt men jag kan inte hantera oron utan blir bara arg och frustrerad.
 
Hela helgen har varit fruktansvärd när det gäller maten, jag har bara inte slutat äta.... alls... Återigen sitter jag i soffan med en superspänd smärtande mage.
Skrivit med A på skype lite och så kom frågan: Har du ätit något idag? Vad ska jag svara på det? Vill ju inte ljuga men vill inte berätta sanningen heller, så svarar helt enkelt inte. Fegt jag vet men har inga ord att svara med just nu.
 
17:43
aj vad ont jag har i magen nu
 
18:53
åh vad jag vill göra bara en sak nu, vill så in i. Ska inte men fan vad det lockar. Tänk så lycklig jag kommer vara efteråt.
 

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag vet så väl hur materiella saker kan oroa oproportionerligt mycket. Och småsaker. Tänker att det har med en extra starkt känslighet att göra. Och oförmåga att sortera, att värdera saker efter deras egentliga betydelse. Alla problem blir lika stora. Lite som jag tänker mig att det är för barn med adhd-problematik att sortera intryck... Jag hoppas datorproblemen löser och sig och att kissorna mår bättre snart.
Jag förstår inte riktigt A:s fråga. Är han insatt i dina problem?
Stå på dig vännen, jag vet att du klarar det!
Kram

2013-02-03 @ 21:52:38
URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Bundle

Hoppas det gick bra att stå emot. Om inte så, så reser du dig igen och tar nya tag.
Kram på dig!

2013-02-04 @ 21:14:05
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/
Postat av: Helle

Hoppas att det är mindre strul nu.
Kram

2013-02-06 @ 11:16:04
URL: http://helleshorna.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0