lönestrul

Har sådan ångest som härjar i kroppen och detta pga att hon som sköter lönerna på jobb gör fel om och om igen och det innebär att jag måste hålla på och ta upp detta med min chef om och om igen. Är frustrerad och rädd, rädd för vad min chef ska säga och att hon inte ska förstå utan tro att det är jag som bara är besvärlig. Har pratat med facket idag och jag har rätt vilket innebär att jag fått flera tusen kronor för lite i lön!!!!! Ont i magen över det här och vill bara hetsa och kräkas bort ångesten. Känna mig lugn och utan oro.

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Men du. Du hade rätt i sak. Då ska du väl inte behöva ha ont i magen? Var snäll mot dig själv och tillåt dig berömma dig för att du fixade det. Annars gör jag det. Berömmer dig.

2012-11-07 @ 17:54:36
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Anni

Men du har ju rätt! Du skall inte behöva må dåligt över det. Kan du inte ta upp det direkt med löneadministratören? Hur som helst så gör du helt rätt som ta upp det.
Kram

2012-11-07 @ 18:15:51
URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Bundle

Så klart att du ska ha rätt lön! Det är absolut inget du ska gå runt och ha ångest över. ALLA vill och SKA ha rätt lön för sitt jobb.

Hur går det annars med allt?, Bulimin, dejten och livet i övrigt? Kämpa på! Bra och mindre bra veckor kommer och går, är själv inne i en jobbig period. Hoppas att de bra veckorna tar överhanden snart.

Kram på dig!

2012-11-08 @ 11:58:56
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0