Otäck mardröm

Haft värsta mardrömmen inatt. En kund som sa till mig om och om igen att jag inte kunde någonting att jag var ingenting. Det spelade ingen roll vad jag än sa han sa ändå att jag inte kunde någonting. Han var aggressiv och läskig och tvärsäker på sin sak och det lyste av förakt i hans ögon.
Vaknade och ville inte gå upp men ville inte sova mer heller, var rädd för att drömma mer. Så låg och älte drömmen och mina prestationer om och om igen. Det är så svårt att inte tro på tankarna som far. 

Känner mig dock inte så nere som igår av någon anledning utan ser fram emot imorgon och jobb och måste bara peppa mig till att hoppa upp i sadeln igen om och om igen.

Kommentarer
Postat av: S

Det är så hemskt när drömmarna blir så verkliga. Turligt nog brukar aldrig drömar slå in.



Som ja säger till barnen när de rider, ju fler gånger man ramlar av destu bättre blir man på att rida. Så upp och pået igen. Så kommer det bli bättre.



Kram

2012-03-18 @ 13:34:10
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anni

Det låter som det är den negativa sidan hos dig som talar i sömnen. Det är ju sällan andra människor som är så elaka, nedlåtande och föraktfulla, vi brukar ju klara det själva... Men verkligen en otäck dröm. Så bra att det känns bra att jobba i morgon i a f.

Kram

2012-03-18 @ 17:46:02
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: A

Usch, drömmar kan vara så verkliga! Jag drömmer också ofta jobbrelaterade drömmar som blir till riktiga mardrömmar!



Kram!

2012-03-20 @ 22:11:35
URL: http://annmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0