fölsekalas

Hade en mkt trevlig kväll igår. Först gick jag och vovven på promenad i över en timme i väntan på att T skulle komma hem från jobb. Sen njöt jag av kyckling med ris, currysås och smaskig sallad. Till efterrätt blev det våfflor och jag åt 2 1/3 med sylt och grädde. Allt utan att känna någon oro eller panik. Hade innan planerat att jag skulle köra och köpa kladdkaka efter att jag varit där men den planen försvann under kvällen =)
Visste inte att det skulle bli middag utan bara våfflor så fick lite panik när det bjöds på mat först. Men det gick bra ändå.

Har precis ätit en apelsin och knäcke med smör och kaviar. Allt för att förhindra suget efter kladdkaka sätter sina klor i mig. Har verkligen inte råd att varken köra till affären eller köpa något. Får se fram emot kakan på kören ikväll.

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad roligt! Och vad bra du hanterade omställningen, det är inte alltid det lättaste.

Jo, det gick över. Man får räkna med lite ångest när man trotsar sina demoner, men det går ju över. Och det var jättegott. Synd att du bor så fruktansvärt långt bort, annars skulle jag bjuda dig på frukost med hembakt bröd.

Kram

2012-03-06 @ 17:30:49
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej gumman! Det låter som att ni hade det kanon igår<3 Vad gott med våfflor! Jag gillar dem nästan bäst med "bara" socker på. Eller ja, grädde är också gott. Mums!!!



Ha det så fint på kören ikväll. Jag har precis kommit hem från en mammaledig kollega där jag spenderat eftermiddagen tjötandes..:) Och nu ska jag och sambon käka korvstroganoff och ris. Så är det, så blir det! Kram vännen

2012-03-06 @ 18:05:50
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Helle

Jag blir så glad för din skull! Vad härligt att äta våfflor utan att få panik, det låter underbart. Jag tror inte jag ätit våfflor på sex år eller så.



Kramar

2012-03-06 @ 18:27:59
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: S

Va gott med våfflor. Och va härligt att höra att det har gått bra och att du har gått emot tankarna idag. BRA jobbat!!

Ha en fin kväll på kören.

kram

2012-03-06 @ 20:02:31
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Bullen

Gott med våfflor! :) Jag pluggar till lärare, är färdig till sommaren. Jag längtar som en galning!

2012-03-06 @ 21:39:23
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: sofia

Bra hörredu, att du fick njuta lite :) Härligt!

2012-03-07 @ 01:59:27
URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0