fantastiska besked

Vågar knappt tro det men har fått fantastiska besked idag.

Jag ska få vara kvar på arbetsplatsen tom december!!! Arbetsförmedlingen är mina bästa vänner just nu då de går in och betalar en del av min lön. Nu ska jag bara prata med fk på måndag ochge besked till min chef. Så får jag inte total kaos i hjärnan så säger jag Ja tack på måndag :)

Vet ju vad jag skulle vilja fira med idag, det är jag faktiskt värd. Eller!! Tänk att även glädje ska ställa till det för en. Men står emot idag, absolut. Knaprar russin som besatt istället.

17:21
Oron kommer smygande, tänk så kommer jag inte klara av det. Tänk som kommer jag inte klara av att jobba full tid. Tänk om jag kunde få äta äta äta allt jag kan komma på.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åååå yes vad glad jag blir nu! Wo ho hooooo!!! Grattis vännen till dessa fantastiska nyheter<3 Kram

2012-03-14 @ 16:54:42
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: S

Du klarar det vännen, så fantastisk duktig du är. Så sjukt skönt att det löser sig med jobbet. Nu ska du bara ta tag i ditt mående oxå. Försök att stå emot och förvandla inte denna braiga dag till nått negativt och jobbigt. Du fixar jobbet, du fixar det!!

Kraaam <3

2012-03-14 @ 18:51:10
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Helle

Kanon ju! Men visst är det underligt att man så lätt reagerar även på positiva händelser genom att trycka ned sig själv litegrann (eller jättemycket). Det är som om ovanan vid att hantera glädje gör att man för säkerhets skull ser till att sätta sig i trygghet bland självkritik och mörka tankar.



Massor av pepp till dig, du är så modig!



Kram

2012-03-14 @ 21:22:51
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Lena

Jätteroligt o höra.. kram

2012-03-15 @ 07:34:49
URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Anni

Å vad glad jag blir!!!!! Du är SÅ värd den här möjligheten. Jag vet att du klarar det! Men ÄS är sur nu och när hon inte kan snärja dig med oron över framtiden försöker hon få dig att tvivla på dig själv i stället. Stryk skulle hon ha. Ge henne en spark i arslet. För du är bäst!

Min doktor får i pension i sommar på så sätt håller tiden på att rinna ut. Jag måste se till att utnyttja de veckor vi har kvar i stället för att fly det jobbiga.

Kram vännen, kom ihåg att du är bäst!

2012-03-15 @ 07:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0