börjar kännas i kroppen

Mår väl lite bättre, överäter dock varje dag och det börjar kännas i kroppen. Orkar bara inte bry mig.

21:36
Hatar att jag ger mig själv ursäkter för att äta och sen när jag går igenom vad jag har ätit så övertalar och inbillar jag mig själv att det inte var så mkt trots att jag sitter här med gravidmage och mår illa. Hatar..... jävla myglare och ursäkt till människa

Kommentarer
Postat av: Jenny

<3



Om det kan vara någon tröst så överäter jag varenda kväll. Har gjort det i flera veckor nu. Går och lägger mig tidigt och äter i sängen.



Det är precis som att all ångest samlas ihop och går jag och lägger mig så slipper jag tänka på det på nåt sätt.. äsch jag vet inte.



Men jag känner så mycket igen mig i det du skriver..



kram

2012-03-24 @ 06:44:21
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Jag känner igen mig allt för väl. När jag mår som sämst känns det ibland som om jag äter konstant, för att hålla mig bedövad. Man känner sig så jävla bedrövlig och samtidigt är man liksom näst intill neddrogad av allt käk.



Det är förbannat svårt att bryta sådana perioder tycker jag, för de första dagarna efteråt blir liksom som en elakt uppvaknande efter en lång tids matfylla som hållt demonerna på lite avstånd, men det är värt det i längden.



Du ÄR en bra människa, en bra människa som är sjuk.



Kramar

2012-03-24 @ 07:15:55
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: S

Glöm inte bort att detta inte är du utan din sjukdom. Du är en bra människa, det är hur du är och inte vad du äter som spelar roll.

Du är Bra

Massa kramar

2012-03-24 @ 07:53:14
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anni

Jävla myglare till sjukdom. Du är en bra och fin människa som förtjänar att få må bättre! Försök att njuta av helgen och samla kraft. Långpromenad med vovven kanske?

Kram

2012-03-24 @ 09:18:02
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0