tänk om

Tänk om jag mår dåligt pga av sjukskrivningen, för lite att göra, alla olika medicineringar, all osäkerhet om behandlingen, all osäkerhet om framtiden?
Tänk om det är det som är orsaken till mitt pissiga mående?

Har fått låna en ljuslampa, en sådan man har i ljusterapi. Ska ge den ett försök, får låna den några veckor. Någon som provat det?

Har någon av er erfarenhet av Omega 3? Fler som sagt (inte läkaren dock) att det ska vara bra och hjälpa vid depression.

Kommentarer
Postat av: A

Det är klart att sjukskrivningen i sig kan göra att man känner sig extra dålig, men i första hand så är du ju sjukskriven just för att du inte mår bra.



Idag hörde hon äntligen av sig, min doktor!!



Kram!

2012-01-03 @ 19:43:11
URL: http://annmi.blogg.se/
Postat av: H (bulimiker)

Jag blev diagnostiserad med atypisk depression till en början, men några år senare (som 18-åring, då inlagd på psyk) fick jag diagnosen emotionell instabilitet/borderline och fobisk personlighetsstörning. Fram och tillbaka har det sedan velats mellan borderline och bipoläritet och jag har väl provat vad läkemedelsbranschen har att erbjuda... Nu står jag enbart på Voxra 300 mg, men jag har provat Lithionit, Lamictal, Iktorivil, Efexor, Cymbalta, Zyprexa, Remeron, varenda SSRI som funnits på den svenska marknaden och en hög till. Som 17-åring stod jag på sju olika psykofarmaka, dit vill jag aldrig igen.



Idag står det i sjukskrivningspapprena: Atypisk bipoläritet, (misstänkt) emotionell instabilitet, fobisk personlighetsstörning och bulimi.



Med 40 graders feber orkar jag inte sitta upprätt mer för idag, men jag skulle bli jätteglad för att utbyta tankar med dig! Om det jag har skrivit ser ut som absolut mumbo jumbo skyller jag helt och håller på febern ;).



Jag ska läsa och skriva mer på din blogg när orken återvänder.

Kram!

2012-01-03 @ 20:40:47
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Jenny

Godkväll vännen. Har tyärr ingen erfarenhet av varken omega eller ljuslampa. Ska bli spännande och se om du får någon respons ang det, isf kan det ju vara värt att prova på!



De där frågorna du ställer dig känner jag verkligen igen mig i. Man funderar ofta vad som är hönan och vad som är ägget i allt, men det kan vara svårt att få svar. Det enda är att ta dag för dag.. samt känna förtroende för sin doktor om inte annat. Man blir ju inte sjukskriven bara "för att", det finns ju en anledning.



Tänker på dig, sov gott sen! Kram



2012-01-03 @ 20:50:25
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Bullen

Jag tänker ofta att jag mår dåligt av att vara för mycket ledig och sakna rutiner. Det har jag ofta lite svårt att hantera har jag märkt - jag mår så mycket bättre av att ha fasta tider och ett schema att följa, något att gå upp till och någon att ansvara inför.



Jag har i princip aldrig varit sjukskriven utan sysselsättning, men de få veckor jag varit det eller så här på julledigheter eller andra "lov" brukar mitt liv trassla till sig lite.



Men samtidigt så har du ju blivit sjukskriven av en anledning, precis som de andra säger. Tycker att du ska prata med din läkare om det, du behöver kanske hjälp att struktera upp din tid och hitta någon att vara lite ansvarig inför eller något?



Ta hand om dig!

2012-01-03 @ 22:48:29
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Hoppas du har en bra dag! Kramar<3

2012-01-04 @ 16:19:52
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0