Onsdagströtthet

Var och tog blodprover i morse men jäklar vad ont det gjorde, hon fick sticka flera gånger. Allt för att jag föreslog att hon skulle ta höger istället för vänster som är helt sönderstucken efter de senaste veckornas blodprovstagning, ingen bra idé.

Mådde illa efteråt och kände mig svag.
Skulle till Väla med mamma men ringde och avbokade. Efter en stund piggnade jag dock till och jag ringde mamma igen så vi åkte dit iaf.
Ingen bra idé alls, det heller, var helt slut och kunde knappt köra bilen dit så mamma fick ta över. Väl på väla så gick det väl ok men jag var jättetrött, svag och sluddrade.

Tänkte avboka min tid till psykologen men mamma körde mig dit och väntade så det gick bra, fick vilat i bilen dit och sen kändes det bättre. Bästa gulliga mamman hade jag idag :).
Gick bra hos psykologen och nu e jag hemma, äntligen.

Imorn ska jag och min bästis till Göteborg, hon ska till en vän och jag ska till killen. Inte särskilt nervös eller spänd, men det är jag å andra sidan aldrig. Bryr mig inte så mkt men hoppas lite ändå att något ska kännas när vi träffas.

Kommentarer
Postat av: H (Bull & Jag)

Antalet hetsätningar har minskat iom Voxran (men Voxra är egentligen kontraindicerat med anorexi och bulimi här i Sverige, så det är inte alla läkare som skriver ut det), men i övrigt märker jag ingen förbättring i mitt mående. Jag har egentligen aldrig fått någon effekt av mediciner när det gäller det depressiva eller humörsvängningarna. Jag kan gå från "okej" till "jag vill dö" och tillbaka till "okej" inom en timmes tid. Det är nog min största utmaning - det gör det så svårt att planera dagen (eller veckan, eller semestern, eller...) när man skiftar så mycket i stämningsläge och funktionsnivå hela tiden.



Är du alldeles nydiagnostiserad med bipoläritet och borderline? Får du DBT-terapi? Här är tillgången på specialiserad psykiatrisk vård väldigt bristfällig i många avseenden, vilket är djupt tragiskt eftersom många bordisar/bipolära hamnar på psyk med dyra inläggningar om och om igen =/.



Kram



2012-01-04 @ 16:26:05
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: My

Vad bra att du hade det stödet av din mamma idag. Ibland är de allt guld värda :)



Kram!

2012-01-04 @ 16:37:55
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: A

Mammor är så himla bra!! Fast min mamma börjar bli så pass gammal att jag inte vågar be henne om hjälp så mkt längre, utan försöker själv vara till hjälp mer...Oroar mig för henne jämt:( Vet inte hur jag ska klara mig utan henne, man borde ha sin mamma livet ut!

KRAM

2012-01-04 @ 22:05:44
URL: http://annmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0