Fattigt

Har ni tänkt på vad fattigt livet blir matmässigt när man är i perioder av superkontroll? Samma mat om och om igen. Hela tiden tankar på vad som ska kunna fungera vad som just idag är tillåtet. Kommer inte ihåg senast jag åt utan en tanke i skallen utan bara åt för att det var gott. Jag kan ibland njuta av mat men hjärnan stänger aldrig av. Antingen säger den till mig att jag inte får äta något alls eller så säger den att jag ska bara äta mer och mer och mer.

Kommentarer
Postat av: A

Måste verkligen vara döjobbigt att ha det så med maten!! Har ju inte upplevt det själv, så har ingen aning, men det verkar verkligen jobbigt. Mina enda matproblem har varit när min tarmsjukdom spökat så att jag inte vågat äta av rädsla för hur magen ska reagera. Eller så har jag ätit och sen ångrat mig rejält när magen flippat ur. Då blev matsituationen till ångest, men det är ju inte alls på samma sätt. Hejar på dig!

Kram!

2012-01-22 @ 20:17:46
URL: http://annmi.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja det är sååå trist! JAg är sugen på NY mat, NYA smaker och konsistenser men det känns farligt och otryggt :(

Jag åt inte middag utan macka och yoghurt igår så inte så bra...

2012-01-22 @ 21:02:11
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: H (Bull & Jag)

Tell me about it... En "normal" vecka håller jag mig till fyra livsmedel. Oh my, det känns ännu sjukare när jag skriver ut det. Fyra jävla livsmedel. Begränsad diet var ordet.



Kram

2012-01-22 @ 21:06:49
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

JAA! Samma sak, dag efter dag. Det sjuka är att jag tycker att de är alla andra som är konstiga. De som kan välja läsk/lättdryck till maten i stället för vatten. De som tar det som ser godast ut på menyn utan att tänka mer på det. De som kan äta en chokladbit utan att automatiskt tänka att efter den skall jag aldrig äta godis mer.

Ha en bra dag nu! Kram

2012-01-23 @ 07:38:11
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Ja, visst kan det bli uuuurtråkigt men samtidigt är det så tryggt... för ätstörningen. För kontrollen. Kanske är det dags att våga sig ut på lite mer variation vad det gäller maten, är du med?



KRAM!

2012-01-23 @ 14:45:10
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag har hört någonstans att det svåraste att uppnå efter att ha lidit av ätstörningar är just "spontant ätande". Det kan vara en sån enkel grej som att ta en vindruva från en fruktskål utan att reflektera över det. Kram!!!

2012-01-23 @ 15:38:16
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0