Väntan

Då väntar jag igen.... Väntar på besked om när jag kan börja. Skickat meil igår men inte fått svar, hatar den här väntan, att inte veta.
Vill bara äta äta äta men vill inte men kan inte sluta tänka på det. Saknar det, saknar det som f-n. Vet dessutom i hela kroppen och hjärnan att det inte kommer vara det här, tillslut kommer jag inte kunna hålla emot längre. Tillslut kommer jag tappa kontrollen, för kan inte tro att det är något annat än benhård kontroll som håller det tillbaka, eller?

Känner mig på dåligt humör, grinig och tjurig och vill bara be allt och alla att dra åt skogen, svårt att se så mkt positivt just nu. 6 månaders sjukskrivning och fortfarande ångest som inte ger med sig. Skulle vilja prata mer med läkaren ang det, men det vet jag inte kommer bli av innan hon slutar. Någon medicin måste det väl finnas som tar bort ångesten och nu menar jag inte sobril eller atarax utan något som man kan ta varje dag och som tar bort ångesten innan den ens kommer. Någon av er som vet nått?

Kommentarer
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Väntan är verkligen jobbigt, ovisshet är bland det mest enerverande jag vet.

Jag har aldrig lyckats hitta ngn medicin som tagit bort eller ens dämpat ångesten speciellt mkt, men bäst har Iktorivil lindrat (Nozinan har också fungerat OK, men det går inte bra ihop med en del andra preparat).



Och som svar på din kommentar: Jag är 170 cm, så ja, det är ganska lite. Nog ställer ÄS-hjärnan till för en alltid =/.



Kram

2012-02-07 @ 15:33:23
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: My

Nä, tyvärr har jag inte upptäckt den där medicinen som tar bort ångesten. Men lova att berätta om du råkar göra det i framtiden :)



Ang. inlägget med russinen, jag har fått noja på russin och sitter ofta och småäter det när jag är sugen på nå´t. Ibland hjälper det nog faktiskt mot hetssuget, whiihieeee :)



Kramar!

2012-02-07 @ 15:36:24
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0