Räkningar

Betalat mina räkningar nu, inget roligt. 9000:- och så får jag ut 12000:-. Hur ska jag ha råd med bensin när det går åt en tank var 10e dag ca? Det gäller verkligen att äs håller sig i schack och inte spårar ut. Bara den pressen gör att jag vill äta en massa, massa, massa.

Lite oro i magen idag inför jobb men ingen jätteångest iaf. Vill så gärna göra ett bra jobb, känner mig bara så jäkla ringrostig. Sen gör det ju inte saken bättre av att jag känner mig så svag i armarna, svårt att göra ett toppenjobb då. Vill sluta med litium nu och hoppas verkligen att det ska göra saker och ting bättre. Längtar till mötet med läkaren på onsdag.

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag tror att det tar lite tid att komma tillbaka och in i jobbet igen så att säga.. hur gärna man än vill att det ska funka med en gång.. försök om du kan, låta det ta lite tid .. tror att du kanske kan känna mindre stress inför det då.. det där med räkningar är inget roligt, nej! usch..

Hoppas att det ska gå bra hos dr på onsdag.. ska tänka på dig.. kram

2012-02-24 @ 15:20:16
URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Åh fy sjutton, nej det är inte roligt alls med räkningar.. huuuhh.. och många månader tycker jag att stora avgifter/räkningar samlas samtidigt så det klättrar upp i summorna..!



Du ska se att du med tiden kommer känna dig säkrare i jobbet. Allt tar sin tid, och det måste få göra det.



Du är bäst, kram

2012-02-24 @ 15:28:53
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anni

Vad jobbigt med oro över ekonomin utöver allt annat. Hoppas det gick bra att jobba!

Kram

2012-02-24 @ 18:14:54
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0