inget sug

Åkte till affären innan i första hand för att köpa något jag var sugen på. Fantiserade om muffins, semlor, kakor, bullar etc.
Men så kom jag till affären och tog det andra jag skulle och kom till bröd-avdelningen, gick runt och tittade på det som fanns. Inga semlor, inga goda muffins, var inte sugen på kakor längre. Insåg att jag dessutom inte var sugen på något alls.
Men nått måste jag ju vara sugen på, blev lite stressad över att inte känna något sug. Gick längst godishyllorna och plockade och la tillbaka den ena saken efter den andra.
Blev ingenting tillslut.
Hur är det möjligt att det skulle vara så jobbigt att inte känna sug? Det är ju det jag önskar allra mest. Men idag var det ingen angenäm känsla. Nästan besvikelse över att jag inte fick en chans att äta en massa gott.

Kommentarer
Postat av: Helle (Bull & Jag)

100% igenkänning. Sorgen efter suget kan vara fruktansvärd emellanåt, när man vill självmedicinera och går runt som en osalig ande mellan hyllorna utan att "fastna" för någonting.



Kram

2012-02-05 @ 17:26:46
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: S

Känner så väl igen den där känslan! Jag kan gå hur länge som hellst och plocka i och ur saker ur korgen, bara för att jag inte är sugen, men känner ett slags tvång att hetsäta ändå.

Att hetsäta utan sug är värdelöst och det är just därför det är så stor vinst att bli av med sugen för att bli frisk. Att stå emot ett starkt hetssug är enormt svårt! Men äter man regelbundet och tillräckligt så minskar suget enormt mycket. Nu vet jag, att de flesta gånger jag trillar dit, är för att jag inte kan hantera mina känslor och inte för att jag har energibrist och det är då lättare att arbeta med i terapin.

Sedan jag började äta regelbundet/tillräckligt och motionera, så har mina hetsätningar minskat med 70%.



Kul med arbetsträningen förresten! Det kommer att göra dig gott!

Kram!

2012-02-05 @ 19:44:42
Postat av: My

En liten nattiskram bara <3

2012-02-05 @ 23:17:41
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Jenny

Åh jag känner såå igen mig. Brukar också stoppa i och ur saker, fundera på vad jag är sugen på, få panik om jag inte känner något sug, gå fram och tillbaks mellan hyllorna!

2012-02-06 @ 13:48:11
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0