julstämning

Pysslat hemma idag med städning och satt fram alla julsaker. Adventsljusstakarna är på plats och ljusslingorna är där de ska vara. Sen att det började snöa nu ikväll förtar ju inte julstämningen precis. Skulle bara haft lite glögg och någon pepparkaka framma så hade det varit perfekt.
Insett idag att jag inte har särskilt bra tålamod när det gäller att fixa i trädgården. Var lite frustrerande med ljusslingan i busken och kände hur ångesten började krypa på när det inte blev rätt direkt. Det är ju sådant man ska ha en man till. Jag pysslar gärna inne eller gör sådant tillsammans med någon. Men att själv stå och försöka få rätt på elektronik och intrasslade sladdar det får mig att gå upp i limningen och vill bara skrika och slänga allt ifrån mig. Barnsligt jag vet men så kände jag. Nu har jag ju ingen man så det var bara att bita ihop och få det gjort. Borde egentligen klippt ner busken lite mer men jag orkade bara inte ta tag i det. Vet att det kommer straffa sig till våren men kanske jag har mer ork då.
 
Ikväll ska jag och en kompis ut och äta en bit mat på en tapas-resturang. Ska bli mkt trevligt, önskar bara att jag slapp köra så jag kunde ta ett glas vin men så är det när man valt att bo på landet. Får ta ett glas när jag kommer hem istället :)

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Trevlig första advent på dig! Med eller utan sladdar.

2012-12-02 @ 12:42:03
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Helle

Jag försökte mig på att sätta upp belysning på balkongen, vilket hade gått prima - OM vi hade haft ett eluttag intill balkongen eller en förlängningssladd. Jag fick surmulet plocka ner allt igen och ska försöka komma iväg och köpa förlängningskabel i morgon.

2012-12-02 @ 13:31:17
URL: http://helleshorna.blogspot.se/
Postat av: Bundle

Vad duktig du är ändå som fixar allt själv. Själv har jag ju inte heller nån man i huset, men när jag behöver hjälp ringer jag oftast pappa. Ja ibland får man lova att vara pappas lilla flicka.

Hoppas du hade trevligt igår. Ha en skön advent, kram!

2012-12-02 @ 15:30:52
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0