Stilnoct-effekt?

Gomorron förresten, kanske jag skulle börja med att säga.
Hade liksom inte tid att skriva det förut...

Har haft en skrämmande och läskig natt.
Som det är nu tar jag Zeldox 40 mg + propavan 25 mg ca1 h före läggdags och stilnoct 10 mg när jag gått och lagt mig. Har sovit bättre igen de senaste dagarna faktiskt. Men inatt har det hänt otäcka saker som jag inte kan förklara eller komma ihåg.
Det började iaf igår kväll när en kompis ringde precis när jag tagit stilnoct. Vi pratade på om allt möjligt, men kommer inte ihåg allt.
I morse vaknade jag vid 07:00, tvärvaken och jättevarm. Ser då att jag tagit av mina sovkläder och tagit på mig en långärmad tröja och mysbyxor och dessutom satt på värmen. Inget minne av detta alls... ja ja tänkte jag jag har väl varit kall och gjort det halvt sovandes... men ändå var det lite obehagligt (brukar snarare vara för varm på natten och gillar att ha det lite kyligt när jag sover). Gick runt och kollade så jag inte gjort något annat konstigt men hittade ingenting.
Sen kom jag på samtalet med min kompis och att jag inte kom ihåg hur det hade avslutats, alls. Fick nästan lite panik över hur jag hade varit och vad jag hade sagt. Ringde upp henne (väckte henne..) och frågade om jag verkat konstig igår vilket jag hade. Jag hade börjat sluddra och pratat i väldigt låg ton men hade ändå pratat i ord som var normala. Fick fråga henne om vad vi hade pratat om i slutet och bad om ursäkt och förklarade om mina tabletter. Kändes ändå obekvämt då inte berättat riktigt allt för henne om mitt mående.
Sen har jag drömt något så infernaliskt inatt, så jäkla verklig dröm och ganska jobbig dessutom.

Tror själv att det har med Stilnocten att göra har hört talas om att den kan göra att man går i sömne och en massa annat.
Ska träffa min läkare idag så får nog lägga upp en plan om hur jag kan trappa ut sömnmedicinerna. Fram till nu skulle jag inte ändra något så att vi kunde se hur Zeldoxen verkar. Skönt med en läkartid idag efter denna natten.
Obehagligt och lite skrämmande.

Nu e det frukostdags, tror det får bli i sängen idag :)

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Obehagligt. Kan du sen så är det ju jättebra att trappa ner/bort stilnocten om du klarar dig ändå. Jag tar den själv ibland, men i låg dos och med små förpackningar för att det inte ska bli i onödan. har i alla fall haft en mardröm då jag var i ett lite konstigt vakenhetstillstång, och gick en gång upp mitt i natten och gjorde saker som om det var morgon. Men i övrigt har inget hänt, så det behöver ju inte alls hända fler gånger för dig. Men det är nog bäst att du försöker att bara ligga i sängen efter tabletten, den verkar ju rätt snabbt och hjälper nog bättre då dessutom.

2011-09-27 @ 08:55:13
Postat av: V

Har du chansen att byta ut Stilnocten mot Imovane, så tycker jag att du ska försöka göra det.

För mig ställde Stilnocten till det ordentligt flera gånger. Man skulle kunna säga att jag var "allergisk" mot den och jag tor att det är många som kan hålla med om att just Stilnoct fått dem att göra konstiga saker. Jag hade den under en längre tid först och då gick jag i sömnen, vaknade på ett annat ställe än jag lagt mig och i andra kläder, hallucinerade och såg konstiga figurer, skar upp armarna och slutligen så satte jag mig i bilen och krockade. Stilnocten tar helt bort omdömet, eftersom man kan vara halvsovande men ändå uppe och "igång".

Fick naturligtvis sluta med Stilnoct, men har prövat den vid några tillfällen efter det och jag har fått samma negativa biverkningar, vilket jag tycker är läskigt.

Har fått höra att det inte alls är ovanligt att man kan bli så här av Stilnoct, så jag undrar egentligen varför den skrivs ut till unga människor.

2011-09-27 @ 17:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0