Hämtat mina grejer

Varit och hämtat alla mina saker på jobb idag. Min chefs man dök upp och krävde att få tala med mig. Han var minst sagt förbannad och besannade allt jag känt med dem. Efter han åkt kom min chef och fortsatte där han slutade. Jobbigt som f-n att sitta och försvara sig men fick sagt det mesta jag hållit inom mig om min chef och höll mig samtidigt väldigt lugn. Hade ju tänkt smita in och ut utan att de märkte det men är glad att det blev att jag pratade med dem. För min egen skull känns det ändå bra att få ha sagt allt.

Åkte till havet och gick där i blåsten och grät bort allt och pratade med nägra vänner. När ledsamheten gått över kände jag mig lugn och ok.
Hade möte med min psykolog några timmar senare som kändes bra.
Har dock fortfarande en känsla av att jag inte har rätt till denna sjukskrivning och har dåligt samvete för min "enkla" utväg även om sjukskrivningen för mig är allt annat än enkelt.

Efter 3(!) rullar ballerinakex och 1 påse kanelgrifflar doppade i pärlsocker känner jag mig lite lugnare, ont i magen men lugnare. Tror inte det blir till att kräkas idag, tror det mest blir till att sova är helt färdig.

Kommentarer
Postat av: Anni

Men vad är det för människor du har jobbat med? Din chefs MAN? Vad hade han med saken att göra? Menar du att de skäller ut dig för att du är sjuk? Så oerhört bra att du aldrig behöver gå dit mer. Och så bra att du fick sagt det du ville till din chef.



Det finns en hel del idioter där ute. Men som tur är finns det fler människor som är bra.



Kram och ta hand om dig nu!

2011-09-12 @ 14:50:15
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jäklar vad modig du är..! Så himla starkt gjort, you go girl. Kramar!



Ps, håller med Anni: Din chefs MAN? My god...

2011-09-12 @ 15:00:23
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Jenny

Å Linda, kan bara säga att Tack själv! Jag började le innan när jag läste dina ord om hur glad vovvsingen blir när man kommer hem och sambons pann-pussar (för japp dom levereras dit ibland). Det är ju det där som är små underbara saker som man måste öva sig på att se.



Fina du. Ha nu en fin kväll<3

Kram

2011-09-12 @ 19:22:42
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0