Jobbig energi

Vaken, inte sovit så gott inatt men vaken nu iaf och kan inte somna om.
Skulle vilja gå upp och göra mig iordning och köra till jobb, så har jag det gjort. Men ska inte till psykologen förrän 13:30 så blir lite väl mkt tid där emellan. Gör nog så iaf får väl ta lång långrunda på stranden och kan titta in till en kompis på hennes jobb.
Inte så sugen på denna dagen alls egentligen skulle hellre vara jättetrött och inte gå upp ur sängen alls. Men nu är jag ju inte så utan har jobbig energi i kroppen som inte låter mig vara ifred.

Ha en bra dag så hörs vi säkert sen.
Kram

Kommentarer
Postat av: Bullen

Segt att inte kunna somna om! Hoppas att du får en bra dag trots allt!



Jag brukar tycka att det är bättre att gå upp och komma igång med dagen än att ligga kvar i sängen och sega. Jag brukar må bättre de dagarna jag faktiskt går upp ur sängen och tvingar igång mig, trots att jag egentligen helst vill stanna inne och vara ifred.



Du är nog inte helt fel ute när du tycker att jag ska skriva och berätta om mitt liv, min sjukdom och mitt tillfrisknande. Pratade med fina C (hon som funnits med mig och stöttat mig genom hela tillfrisknandet) om hur jag någonsin skulle kunna tacka henne för allt hon gjort för mig. Och hon svarade: "Du får ge det tillbaka till någon som behöver låna din hjärna någon annan gång i livet."



Och det vill jag gärna göra. För jag vet inte vart annars jag ska ta vägen med all den tacksamhet som jag känner gentemot henne... :)

2011-10-17 @ 12:20:39
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Hoppas dagen var ok för dig! Kramar i massor vännen!!

2011-10-17 @ 19:32:51
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anni

Hoppas det gått bra idag?

Jo, du läste rätt, hyfsat lugn idag. Bortsett från den sedvanliga eftermiddagsstressen/ångesten.

Kram

2011-10-17 @ 19:47:44
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0