Vilse i skogen

Ridit idag med, sååå härligt. Vovven kan följa med och hon är helt överlycklig. Tror det här är det bästa som kunde hända just nu att ha en pålle att ta sig ut med och dessutom precis när jag vill, ingen annan som rider henne. Insåg idag dock att hon var livrädd för vatten så fick ta en lång om väg pga en liten bäck. Red lite vilse pga av det men vi kom hem tillslut.

Har ni något ni tänker på för att lugna ner er på, typ när man ska sova?
Själv har jag en ganska otäck sak men den fungerar, blir lugn av de tankarna och kan somna. Tänker på hur jag ska avsluta mitt liv, funderar i detalj hur jag ska gå tillväga.
Sjukt och lite skrämmande men har inget annat som fungerar, allt annat jag provat stressar bara upp mig mer.

De små kronorna jag har kvar finns inga planer på att spara på utan funderar redan på hur jag ska kunna spendera dem bäst, på mat/skräp då. Men idag ska jag INTE köra iväg, har popcorn hemma till ikväll det får räcka. Är så sugen på något salt och skulle helst velat ha torrostade jordnötter men ska INTE köra hemifrån.
Nope, räcker lång näsa åt äs-demonerna.

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag gör samma sak. Lite hemskt, men så länge det bara är tankar och man blir lugn av det kanske det inte är så farligt. För det är väl bara tankar för dig också?

Tack för din kommentar. Det stämmer att tankarna går åt det sjuka hållet nu. Jag tror ändå att jag håller mig kvar i hälsocoachningen och försöker utnyttjda

2011-11-18 @ 13:45:20
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anni

utnyttja det på ett så bra sätt som möjligt, skulle jag skriva...

2011-11-18 @ 15:07:53
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Så länge det bara är tankar så kan jag väl tycka att det är ok att tänka vad sjutton som helst, bara det lugnar och hjälper för stunden. Tanke är en sak, handling en annan. Och så länge du stannar vid tanken, OK.



Jag önskar också att det fanns ett sådant där rött mirakelpiller. Men kanske som du säger, så finns det en liten gnutta av det i de mediciner vi tar nu. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan de börjar verka bara.



Kram

2011-11-18 @ 21:45:58
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0