FAN

FAN FAN FAN FAN!!!!!!
Har läst på om Zyprexa oxh det är en jätteläskig medicin, det är inte bara liiite viktuppgång utan det finns dem som gått upp 25!!!!!!kg, en studie visade på 7% viktuppgång. Sen står det en massa annat om den och inte bara på Flashback utan på flera ställen.
Vågar inte, känner mig helt förstörd och fattar ingenting, vet inte vad jag ska göra.
Vill inte mer, orkar inte mer.

Tillägg:
Tack H för dina uppmuntrande ord och så glad att det fungerar för dig. Men är helt övertygad om att jag kommer gå upp i vikt, gör det så himla lätt i vanliga fall. Fattar inte hur jag ska kunna våga.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej vännen!



Jag kan lugna dig med att berätta att jag ätit Zyprexa i flera år och det har inte påverkat min vikt ALLS. Äter den inte just nu men gjorde det under flera år för att minska min ångest. Inget hände med vikten. Man blir så skrämd när man läser alla biverkningar men det behöver inte alls bli så. Stor kram

2011-12-01 @ 10:47:00
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: H

Jag förstår din otroliga rädsla för zyprexan när man läser om den. Men prova den i en månad och utvärdera sen. Har du då fått nån biverkning av den är det bara att sluta ta den. För tänk, vad är en månad av hela ditt liv? Kanske en sista månad som du måste må så här dåligt.. Ge den en chans! Du får gärna kontakta mig på mailen. Kramar!

2011-12-01 @ 10:53:01
Postat av: Anni

Det är så lätt att alltid tro det värsta. Jag säger som de andra, pröva! Och prata med din doktor igen om du är orolig. Jag har aldrig riktigt förstått hur det går till när viktuppgång är en biverkning till mediciner. Är det aptiten eller ämnesomsättningen som påverkas? Finns det andra biverkningar du är rädd för också?

Det är så otroligt olika hur man påverkas av mediciner. Vissa får alla biverkningar och vissa inga. Och andra märker ingen effekt alls. Jag tror att du borde våga pröva, men givetvis är det ett beslut du måste fatta själv.

Kram!!!

2011-12-01 @ 11:42:15
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: H

Förstår din oro. Jag reagerade precis likadant då jag läste om zyprexan. Men försök att ge den en chans. Testa en månad och se hur du mår. Vad är en månad av ditt liv? Tänk om den räddar dig ur ditt helvete precis som den gjorde med mig. Vill du ha kontakt med mig om jag ev kan stötta dig så är det bara att nå mig på mailen! Kram!

2011-12-01 @ 20:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0