försök till början på dag

Försökte komma upp och börja dan, gick upp och bytte tvätt i maskinen men klarade inte ens av att borsta tänderna eller ställa mig i duschen utan hämtade en paket riskakor, twillight-filmerna, gav vovve ett dåligt samvete-ben och är tillbaka i sängen igen.

Kommentarer
Postat av: Bundle

Ibland kanske man bara måste få ge sig tid till att inte göra någonting, slippa alla måsten, strunta i alla listor på saker som bör göras. Bara få va, trots att det är fint väder. Skit i det. Din kropp kanske säger att du behöver ta igen dig, vila, slappa. Man sätter alltid upp så höga mål och ambitioner för sig själv. Ta hand om dig nu. Och lax är ju gott i ugnen med bara kryddor, eller pesto, fårost, parmesan eller keso över. Kram!

2011-02-13 @ 16:07:33
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/
Postat av: Bullen

Vissa dagar är det verkligen jättesvårt att ta sig upp ur sängen och komma igång med dagen. Jag brukar försöka tvinga mig upp ur sängen och tvinga mig att duscha och göra mig i ordning - för jag vet att jag brukar må bättre när jag väl gjort det. Men det är som sagt var väldigt svårt ibland... Och när man inte riktigt orkar ta tag i sin dag så får man påminna sig om att det faktiskt är okej att ta det lugnt och bara inte göra något ibland. Man behöver inte alltid göra något vettigt.



Kram på dig!

2011-02-13 @ 16:23:34
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0