Spegel spegel på väggen där

Efter gårkvällens sena toalettbesök så vaknade jag imorse och såg mig själv i spegeln och insåg att jag var smalare än någonsin (eller iaf på flera år). Vill bara jubla och hoppa av glädje och vill bara träffa alla människor jag bara kan och få höra att de tycker jag är så smal och sååå snygg. Patetiskt att man är så ytlig. Vet ju att det inte är sunt men mitt hjärta jublar av gäldje. Hur vet man när man ska lita på hjärtat och när man ska lita på att hjärnan har rätt?
Svårt att få ner frukosten idag, pillar mest ut blåbären ur gröten, rör runt och funderar på hur lite som ändå är ok att faktiskt äta, känns det igen?

Kommentarer
Postat av: Anni

Men du, det låter inte alls bra, även om jag kan förstå att det KÄNNS bra och jag måste erkänna att jag blir lite avundsjuk. Själv har jag gått UPP 12 kg (på 2 år).

Men det finns inget bra i att svälta sig, hur bra det än känns när kilona rasar. Får du någon hjälp för äs-problematiken tycker du? Jag har svårt att förstå din läk som verkar mena att ätstörningen är ett sekundärt problem.

Försök att äta ordentligt idag!

Kram

2011-08-20 @ 10:18:26
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Försök, försök vänd på det. Om du för en kort stund såg hur smal du var, så lita på det. Du kan äta. Du får äta. Du behöver äta. Lita på mig!



Stor kram!

2011-08-20 @ 13:06:05
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hej vännen... åhh, det du håller på med nu är livsfarligt. Försök bryta medan tid finns!!



Tänk bara om du vill byta jobb t ex, kommer du ens kunna orka utföra NÅT jobb?? Försök bryt innan det är för sent är mitt enda råd. Jag bryr mig om dig!!! (och ja, det är klart att ätstörningen gör mig avundsjuk och triggar i mig och säger att jag är värdelös som slutat gå ner i vikt osv, men du; det skiiiiiter jag i! det löser INGENTING).



Det blir bara en ännu längre väg tillbaka:( Massa kramar, tänker på dig<3

2011-08-20 @ 16:08:57
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0