Lite mindre bitter

Godkväll!
Bitterfittan e lite mindre bitter idag. Hade ett helt ok möte med läkaren och han får en chans till, kändes bra att fått sagt allt jag kände och dessutom skrivit ner det i ett brev till honom.
Känns skitjobbigt inför helgen, vill så mkt men vill inget alls. Min magsäck har ju minskat markant de senaste veckorna och kommer väl krevera inför matorigen. Är det bara jag som är knäpp eller kan ni också fantisera och planera en matorgie och dessutom se fram emot den med skräckblandad förtjusning?

Läkaren sa idag också och ville gärna förtydliga det här om att han definitivt tror jag har bipolär sjdm typ 3 el 4 och att kommer jag bara upp i tillräcklig dos Lamotrigin så ska även mina ätstörningar försvinna. Joviss, det känns ju realistiskt men klart att... nä vågar inte ens tänka tanken. Sen sa han att Cymbaltan inte haft ngn chans att fungera iom att jag har sådan stress och ångest i kroppen och sådana svängningar hela tiden att det inte är konstigt att den inte verkar ha någon effekt...än. Så fortsätter med pillertrillandet ett tag till iaf.

Hoppas ni haft en bra torsdag, är själv helt färdig och kommer nog somna utan problem ikväll alldeles strax.
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0