7 liter kantareller

Fördelen med att vara så hyper som jag är just nu är att det blir en massa gjort. Har städat, klippt gräset, tvättat 2 maskiner, spikat en bräda och fäst upp mina tomater på den, haft kompis med barn på besök och fikat med mackor(!!!), plockat ca 7 liter rensade kantareller, ca 1 l blåbär, hallon och lingon, rensat och håller på att förvälla kantarellerna, diskat all disken och nu har jag hällt upp vin för att kunna lugna ner mig. Har dock ångest för mackan med ost, knäckebrädet med leverpastej och skorpan med ost och marmelad  och ve och fasa 2 choklad bitar jag fick av min vän innan idag. Ska bara dricka vin och äta lite smörstekta kantareller ikväll. Känner att jag är på gränset till att kräkas trots pw, 210 situps och armhävningar.

Gillar skarpt att plocka kantareller, hallon och som nu blåbär när det inte finns så många kvar. Man kan plocka en i taget och så flytta runt lite, man blir inte överväldigad av överflödet och stressad över att det finns så mkt att plocka och hur ska man orka eller hinna med.

Har trots allt haft en bra dag, lite hetsig och intensiv men utan att känna efter så mkt om nu det är ngt positivt. Njuter av vinet, lyssnar till Kent och förväller kantareller,  sämre kan man ju faktiskt ha det en lördagkväll :)

tillägg:
Fan kommer ej ner i varv, skulle kunna dricka hela vinaren bara av stress men försöker hejda mig och bara dricka halva. Kan jag väl kanske inte ta någon stilnoct ikväll men hur f a n ska jag då kunna somna?

tillägg 21:25
En halv flaska vin senare och jag börjar äntligen känna en aning av lugn, känner mig ledsen och sorgsen och äckligt fet. Magen står ut som vore jag gravid känns det som men orkar inte orkar inte, ska cykla runt sjön imorn och förhoppnigsvis ställa det tillrätta igen, får panik om jag gått upp efter helgen. Vill ner ner ner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0