mixer i hjärnan

För första gången på några månader har vi det lite lugnare på jobb eller ja iaf idag och jag har haft lite tid till att plugga lite inför tentamen eller ja övningstentamen som jag ska göra om ngr veckor, den riktiga är inte förrän till våren men ändå. Men borde det inte vara så att man känner sig mer säker på saker när man läser, men det gör mig bara ännu mer förvirrad och osäker på vad jag kan. Precis som att när jag läser om allt detta som jag redan till stor del kan så försvinner kunskaperna och allt blir rörigt och jag blandar ihop saker. SAKER SOM JAG REDAN KAN!!!! Precis som jag har en mixer i hjärnan som mixar ihop allt jag försöker stoppa in i den och så blir det bara en smet eller soppa av allt (dålig metafor jag vet) utan att man kan urskilja vad som är vad.
Hatar all denna osäkerhet hela hela jävla tiden...
Ätit en massa skit och känner mig trött och förbannad

Kommentarer
Postat av: Anni

Du behöver inte be om ursäkt, trots att jag beklagar mig allt för mycket är barnen det bästa som hänt mig. Men det var skönt att höra att man inte är ensam.

2010-11-08 @ 21:08:38
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anni

Och lycka till med pluggandet!

kram

2010-11-08 @ 21:09:29
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anni

Klart jag förstår det! Tack för den jättefina komplimangen, även om jag inte riktigt känner att jag kan ta den till mig.

2010-11-09 @ 09:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0