Sorry, ännu fler ord...

Hur e det möjligt att man kan äta så mycket, stoppa i sig sådana ofantliga mängder utan att sprängas? Äter, äter, äter tills det inte går i mer, knäpper upp byxorna och äter lite till. Mår illa och dämpar illamåendet med vatten, hur får det plats? Vill kräkas, vill vara tilbaka i kompensation och kräkas kräkas kräkas men vill inte, går inte, kommer ihåg att jag ätit glass och det värsta jag vet är att kräka glass.

Hur vet man om antideppen funkar eller inte? Har ju ätit det ett tag nu och även höjt dosen men vet inte riktigt om jag känner någon större effekt. Kanske lite, eller inte kanske en del tror jag jag känner. Jag undviker inte riktigt lika mycket allt längre och kanske att det känns lite lite lättare men jag vet inte. Ska träffa psykiatrikern på tors men vet inte vad jag har att säga.

Ska ju även träffa psykologen på tors men vet inte hur jag känner inför det heller, vet inte om jag vill fortsätta. Ger jag upp nu? KBT e kanske inte nått för mig iaf? Inte så att det är jobbigt eller jo jobbigt för att jag inte kanske riktigt förstår. Är kanske inte mogen att ta till mig det. Hans uppmaning om att tänka mer positivt har fått mig att tänka på alla mina negativa tankar och hur tanken kan påverka allt, kropp, känslor och själ. Det innebär att jag även kan påverka min kropp negativt med hjälp av tanken dvs jag kan framkalla *tabu* genom tanken. Sen visst tänker jag inte så hela tiden, jag tänker positivt också och tar till hjälp även Kay Pollacks bok och de övningarna där. Men......... känner mig mest likgiltlig.

Öppnade min Spraydatesida för första gången på 6 månader för jag tänkte att det skulle ge mig en liten skjuts framåt. En liten kick att börja dejta igen, se positivt på framtiden etc. Men jag kände precis tvärt om, jag kan inte stå för mycket av det jag skrivit i min presentation. Det låter så käckt och lätt och det är jag inte längre. Jag kan inte stå för att jag är en tjej med glimten i ögat. Så jag ska nog plocka bort den istället och i så fall göra en ny när det känns bra. Den som finns där nu är en falsk bild av vem jag är.

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Sv: Såklart jag inte tar illa upp, men jag kommer in på andras låsta bloggar genom att bara trycka på den färdiga adressen som ligger på mina favoriter. Är det kanske för att de redan har blogger (och jag har blogger), som det går med ett tryck?? Inte vet jag?



Ge det lite tid med psykologen. Det är svårt i början och det kan ta lång tid innan det lossnar. Tålamod....ska jag säga som blir tokig på att det inte går fortare! Hoppas du får en bra dag. Kram!

2010-03-21 @ 09:14:00
URL: http://www.kommerblifri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0