Illusion?

Är det en illusion jag skapat att jag inte mår bra? Är det så att jag egentligen vill vara sjuk och inte må bra? För att det är tryggt och gör att jag kan fly undan. Fly undan i deppigheten, ätandet och sömnen?

Tog ut en ny ask stilnoct idag, vet eg inte varför har några kvar hemma men vill inte riskera att vara utan. Har minskat sertralinet till 1½ och tar den på morgonen, funkar ganska bra är inte så trött på dan iaf. De hade ringt från Capio idag men hade inte lämnat något meddelande, undrar vad de ville, säkert en avbokning tíll nästa vecka eller tänk om psykologen ringt för att säga att han inte vill träffa mig mer. Får ringa dem imorn och höra vad de villle.

Känner mig lite nervig just nu, orolig för det mesta men förskjuter oron med hjälp av mat och tv. Orolig för hur min chef ska vara, orolig för hur jag ska vara, orolig för min framtid, orolig för min vovve, orolig för att inte vara välkommen hos psykologen, orolig för att jag inte ska hitta något nytt jobb. Orolig för att jag ska bryt ihop för då kan jag inte söka något nytt jobb, orolig för att inte bryta ihop för då kanske jag förtrycker allt och så exploderar det en dag.

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Vill bara säga godnatt..... och du...du kommer hitta dig själv en dag. Sweet dreams!

2010-03-29 @ 22:33:02
URL: http://www.kommerblifri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0