Omtumlande läsning

Åh vad jobbigt det är att läsa HejHej´s kommentarer både i min och i Malins blogg. Är så jobbigt för att hon så precist sätter på pränt det som jag känner. Hennes ordflöde speglar mitt kaotiska inre. Kan nästan ta på hennes höga hastighet när hon sprutar ut ord, känslor, tankar och frågor. Huvudet, kroppet, sinnet går i 200km/h. Känner så väl igen det. Man hinner nästan inte tänka, känna färdigt förrän nästa tanke eller känsla kommer.
Och varje gång jag läser något så känner jag att jag vill ge henne rådet att se till att få hjälp, prata med någon. Vill bara säga att det finns bra hjälp att få bara man våga öppna sig för den. Samtidigt känns det som om det är precis samma sak som att säga det till mig själv. Och hur ska jag själv våga tro på det och lita på att det funkar och vart ska jag vända mig?

Blir lite skrämd när jag läser det HejHej skriver till mig om min egna situation, har jag överdrivit, gjort en höna av en fjäder, det är kanske inte så farligt ändå? Jag har ju trots allt ett fast jobb och ibland funkar det ju jättebra och mina andra arbetskamrater är ju goa och det är ju ändå ett yrke jag tycker om(för det mesta) och brinner för. Bara så jäkla frustrerande och ledsamt.
En sak i taget, det första jag ska koncentrera mig på just nu är att jag fått tid till en specialist vad det gäller struman, hoppas jag kan få en del svar där och kanske hjälp till vad jag ska ta mig till med mig själv.

Hoppas du tar detta inlägg rätt nu Hejhej, jag vill absolut inte vara utan det du skriver, det är sååå bra. Det är så skönt ändå på ett sätt att någon annan sätter på pränt det man själv känner och inte alltid lyckas ge uttryck för. Så en stor KRAM till dig.


Kommentarer
Postat av: Lisa W

Jag håller med, Hejhej skriver så träffande!



Svar:

Tack! Skönt att höra att jag tänker rätt, det känns så peppande!

2009-06-14 @ 11:16:09
URL: http://acceptans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0