Tack

Hade i huvudet ett färdigt inlägg för idag. Jag tycker verkligen inte livet är roligt just nu, vill ingenting, vill bara försvinna. Allt i mitt liv gör mig just nu förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till men mig själv, mitt jobb, mina relationer etc. Är så trött på mitt liv, mitt jobb, mina misslyckanden, min ensamhet och mina tankar. Hade några ord på lager som så väl skulle beskriva hur pissigt det känns just nu. Men så gjorde jag så att jag kollade om jag fått några kommenatarer först och gissa om jag blev förvånad, 8 nya kommentarer, åh så glad jag blev. Och nu kan jag inte komma på dem, alla de där orden som skulle beskriva hur jag känner. Å ena sidan så frustrerande att jag tappar ord hela tiden men samtidigt tack för att ni tajmade in att skriva till mig just nu då jag känner mig som mest missanpassad, deppig och vilsen. Precis vad jag behövde, ni lyfte mig iaf något snäpp. Tack!

Kommentarer
Postat av: Grete

Tillsammans är vi starka och alla har vi dagar då man bara vill ge upp. Jag är glad att du känner dig bättre, allt blir så mycket lättare då. Tyvärr kan man inte sluta kämpa bara för att det är jobbigt, tvärtom måste man jobba hårdare då för att behålla motivationen.. Stor kram till dig!

2009-06-17 @ 20:28:29
URL: http://gritted.blogspot.com
Postat av: lisa

Ta hand om dig så gott du kan ikväll. Jobbar du imorn eller är du ledig? Vad står på schemat för midsommar om du inte är hemma?

Tänker på dig. Tänk om vi hade kännt varanndra lite mer. då kunde vi firat ihop. har också ångest för den där jävla midsommar. vi kunde åkt till ett spa och bara prata och vila upp oss och försökt växa som människa.

Kram :)

2009-06-17 @ 20:45:06
URL: http://lisarosen.blogg.se/
Postat av: Tant Malin

Hej vet du jag hade också skrivit en kommentar men nu hittar jag inte den!!! Och i morse skrev jag ett långt inlägg som bara försvann innan det publicerades.......



Hur som helst så handlade det om dina dejter och att jag vill höra mer om dem. Men vi tar det en annan dag. Sköt om dig, och mejla din adress så skickar jag boken!



Kram!

2009-06-17 @ 21:52:35
URL: http://tretusenggr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0