Midsommar

Vad är det med dessa festliga tillfällen som ger såå mkt ångest? Vill inte träffa människor, har inget att säga, känner mig tjock, vill inte äta, vill äta ifred, fast ändå inte alls. Likadant på jul, nyår, påsk etc.
Är ganska trött och genomförkyld med bihålsinflammation men vet inte hur jag ska göra imorgon, vet ju att jag kommer få mer ångest och bli mer deprimerad om jag stannar själv hemma men jag orkar bara inte gå på fest. Vill bara sova och sova bort hela helgen.
Lisa hade ett förslag om att vi skulle åka på spa, tänk om vi alla som har hittat varandra här kunde åka iväg tillsammans och sitta i våra morgonrockar (för inte att jag skulle visa mig i bikini då måste jag bli smal först..), dricka lite iste och bara prata och dela med oss av oss själva. Eller bara sitta tysta och bara vara. Hade det inte varit underbart?

Pussel hade kommenterat mitt inlägg om cancer och skrivit precis som jag känner det. När man tänker på alla dessa människor som lider av dödliga sjukdomar som har så mycket att leva för så tycker jag att det borde vara jag som är sjuk istället, jag som ändå inte vill leva.

Är såå trött nu efter en körig vecka på jobb och med bihålsinflammation så ska nog försöka komma isäng snart. Älskar min säng och att få sova och förhoppningsvis få drömma mycket, bara att få komma bort från verkligheten ett tag oavsett om det är mysiga eller jobbiga drömmar. Vill alltid vara kvar i mina drömmar och inte vakna.

Kommentarer
Postat av: Tant Malin

Åh vad jag känner igen mig. Jag kan inte ens räkna alla helger jag dragit ner rullgardinen och gömt mig för omvärlden. Om regnet smattrar mot fönstret känns det i alla fall bättre än om solen strålar in genom rullgardinen.



Jag har inga ord som kan få dig att må bättre, men jag håller i alla fall tummarna att du kan ta dig ur detta svarta snart!



Kram

2009-06-19 @ 09:59:00
URL: http://tretusenggr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0