Över tolv och väntar på att dagen ska börja

Klockan är över tolv och jag sitter och väntar på att min älskling ska komma upp. Är ok att han idag, första dan på semestern, får lov att sova ut utan att jag väcker honom.Men känns som dagen inte riktigt börjar förrän han kommer upp.

Sitter i köket och lyssnar på P3 och tittar på fåglarna vid fågelbordet samtidigt som jag letar efter smarrigt julgodis. Känns riktigt mysigt och rofyllt.

Mår ganska bra och har tillsvidare stannat på 150 mg Lamotrigin. Visst känner jag också av julstressen och att vi har mycket på jobb men försöker känna efter om det faktiskt är ok att bli stressad och orolig som alla andra kan bli. Helst skulle jag ju vilja ha en fullständigt lugn och trygg tillvaro utan någon oro eller stress men så ser ju inte livet ut.
Blev lite nojjig när jag lästa på nyheterna om en tjej som ätit medicin mot EP och bipolaritet som fått ett gravt handikappat barn och vill varna för det. Men det visade sig att det var medicinen valporat så det ska inte vara samma fara med Lamotriginet.
 
Jobbar mån och tis sen är jag ledig till efter nyår vilket ska bli jätteskönt känner att jag är sliten efter alla turer under hösten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0