omtumlande dag

Har en mkt trött vovve och en mkt lättad men lite ängslig matte.

Min matplanering gick i stöpet idag då någon snott eller slängt min lunch :( så fick bli en bulle med smör och ost och en halv stooooor banan till det. Inte bra men fanns inte så många andra alternativ.

Känns som jag är full av ursäkter just nu. Tar till allt jag kan komma på för att få lov att äta skräp. Ätit för att jag skulle operera vovven trots att jag inte varit särskilt nervös. Inte bra måste komma på banan igen.

Blivit alldeles för mkt utgifter denna månad har varit tvungen att flytta över en hel del pengar efter att ha servat bilen, bokat biljett till Stockholm och opererat Frida. Maaassssor av pengar som gått åt, närmare 10000!!!!!!! Tur att jag har sparat sedan innan.

Kommentarer
Postat av: Helle

Härligt att det gick bra med vovven!

Men vad trist med allt det ekonomiska =/. Det rusar ju dessvärre lätt iväg pengar när det gäller djur, min mammas helförsäkrade hund fick helt nyligen en veterinärräkning på 35.000:- (japp, efter att försäkringsbolaget betalt sitt).



Vad är det för hundras du har?



Kram

2012-05-15 @ 17:12:54
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Helle

Åh, min kompis har en dansksvensk gårdshund, jättetrevlig hund. Att föreställa sig en korsning med en labbe är inte helt lätt, men jag får tänka labbe i dansksvensk size ;).

2012-05-15 @ 18:09:05
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

Vad skönt att vovven mår bra. Inte konstigt om du reagerar på oron för hunden, tycker jag. Däremot hade ju ett alternativ till lunchen varit att äta upp hela den stooora bananen;). Det låter lite för lite annars. Skall du göra något roligt i Stockholm?

Kram

2012-05-15 @ 21:34:12
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Jenny

KRAAAAAAM!!!

2012-05-16 @ 10:56:31
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0