låg och ledsen

Ingen katastrof med maten idag men känt mig så låg hela dan.
Kände mig bedrövlig hos psykologen och vi kommer inte fram till vad som skulle kunna hjälpa mig. Nästa steg är att ta kontakt med någon läkare igen. Vet inte om jag orkar ta tag i sakerna igen. Berätta allt en gång till utan att tro på att något kommer hjälpa.

Sen är jag så jäkla ledsen på min sk bästis just nu. Hon frågar aldrig hur jag mår och hon visar inte att hon bryr sig trots att jag kan säga att jag är låg. Hon är i sin egna värld med sin lyckliga kärlek och tar sig inte tid att bry sig om mig. Vill prata med henne om det men vet inte vad jag ska säga utan att det ska bli en konflikt och klarar inte det.

Kändes bättre när jag var på jobb, vilket var skönt efter att ha pratat med min psykolog om hur rädd och likgiltig jag känner inför jobbet.

Kommentarer
Postat av: Helle

Visst är det jobbigt att dra sin sjukdomshistoria för läkare efter läkare efter läkare =/. Har väl haft olika läkare mer eller mindre vid varje besök sedan jag fick hjälp för första gången inom psyk. Frustrerande!

Det är det bästa med att vara omedicinerad - att slippa träffa läkare.



Jag hoppas ändå att du kan få hjälp anpassad till dig och dina behov, oavsett om det är medicin eller någon annan form av terapi som behövs.



Kram

2012-05-03 @ 20:24:38
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Helle

sv: Det har jag full förståelse för <3. Vet så väl att andras glädje kan vara långt ifrån upplyftande när man själv krälar på botten.

Kram

2012-05-03 @ 20:41:24
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: My

Det är jobbigt det där med konflikter. Ibland kanske det faktiskt är jättebra att ta upp det till ytan, men samtidigt får man ju vara beredd på att det faktiskt kan bli en konflikt, just för att personen ifråga kanske inte alls förstår ditt resonemang. Tyvärr vet man ju inte utgången förrän man provat. Men det kan ju bli jättebra. Kanske är det inte ens henns mening att verka så ointresserad? jag vet inte. Du får väl väga för och nackdelar helt enkelt med att du upp frågan.



KRAM PÅ DIG!

2012-05-03 @ 20:52:07
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Anni

Min erfarenhet är att folk är väldigt rädda för allt som är jobbigt. Jag har upplevt att vänner har dragit sig undan både då min son blev sjuk och när jag blev det. Jag har egentligen bara en kompis kvar som jag skulle kunna prata om svåra saker med, men jag låter ofta bli ändå.

Om personen är viktig för dig kanske du ändå skall ta upp det. Säga att du skulle behöva lite stöd och hjälp just nu. Men jag tror att det är viktigt att du lyfter fram det på det sättet och inte anklagande, för då går de flesta i baklås.

Kram

2012-05-04 @ 14:00:43
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det finns viktigare saker än mat. Igår dog min sköldpadda som ag haft typ hela livet.

2012-05-04 @ 15:14:22
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0