besviken på psyk

Oj, så trött idag. Jobbat mellan 13 till 19 och det har känts lite övermäktigt faktiskt. Ett tag kände jag mig nästan  skakig men när jag kände att jag hade koll på allt igen så blev jag lugnare igen.

Ringde psyk idag för att försöka boka en tid till en läkare. Min gamla slutade för några månader sedan och dessutom så kändes det inte som vi kom vidare, kände att jag tappade lite av mitt förtroende till henne. Nu visade det sig dock att hon var tillbaka men jag bad om att få träffa någon annan läkare. Fick i stort sett besked om att det var nästan omöjligt att boka en tid till en läkare, alla är så fullbokade inte heller min gamla läkare kunde jag komma till. Men han skulle ta upp det på något möte iaf. Suck...
Sen bad jag om att få nytt recept på medicin och han skulle se om hon vill skriva ut mer!!!! What??? Vad då vill, hur ska jag annars kunna fortsätta med de mediciner hon satt in? Det är ju just pga detta jag vill ha en läkartid för att gå igenom mina mediciner.
Känner mig så besviken.

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Stå på dig. Och återkom med frågan om vem som annars är ansvarig för din medicinering....

2012-05-10 @ 22:21:27
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: A

Alltså det där med läkare är ju en djungel som jag aldrig har förstått! Man undrar ju ibland vem de är till för...Själv går jag hos en privat och det funkar bra. Han är visserligen inte en människa som det är jättelätt att prata med, men han har god koll på mediciner.



Jo då, visst har jag funderat på att byta arbetsplats, men jag har inte riktigt vågat komma till skott. Man vet vad man har men inte vad man får...Och så tycker jag ju så mkt om mina kollegor...



Kram!

2012-05-10 @ 22:22:43
URL: http://annmi.blogg.se/
Postat av: Helle

Vilket dåligt bemötande du fick, och tragiskt att det ska vara så svårt att få läkartid. Det har hänt att jag haft samma medicin i ett år utan att ha fått ngn som helst uppföljning på den.

Du har rätt till läkartid för uppföljning av dina mediciner och - tyvärr - den som tjatar får tid. Ledsamt bara att den som "ber snällt" ofta blir utan =/.



Kram

2012-05-11 @ 07:44:08
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

Suck! Det är klart att man får sluta eller vara ledig, men då lämnar man väl över sina patienter till någon annan läkare. Jag är aldrig borta från jobbet utan att lämna över det jag har på mitt bord till någon annan, och så jobbar jag ändå inte med männniskor. Men inom vården är det tydligen ok att bara släppa sina patienter! Ring tillbaka om du inte får något svar, någon måste ju se över din medicinering.

Ha en riktigt skön fredagskväll nu. Kram!

2012-05-11 @ 18:25:14
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0