kämpar på jobbet

Det är som att jag kämpar på jobbet. Kämpar för att göra ett bra jobb, att inte visa min osäkerhet och dåliga självförtroende. Så när jag kör därifrån finns ingen vilja eller styrka att stå emot. Jag bara måste handla och äta. Kanelbullar och kladdkaka med grädde står på menyn idag.

21:48
Äckligt, mår så jäkla illa, magen står rakt ut, vill bara kräkas, ingen ångest bara äckelkänslor, äckel, äckel, äckel


Kommentarer
Postat av: Helle

Känner tyvärr igen mig allt för väl. När jag började praktisera var det som om all min energi och viljestyrka gick till att klara av dessa 12 timmar i veckan och hemma eskalerade ätstörningarna i rasande tempo. När jag ställs inför nya utmaningar, hur väl jag än klarar av det, märks det till en början mkt tydligt i mitt ätbeteende. Det är som du säger, det känns som om energin inte räcker riktigt till att hålla båda "systemen" igång.



Vi får öva oss i det där med att vara snälla och förstående mot oss själva, för i själva verket är det ju kanonbra att du klarar dig så bra på jobbet, men jag misstänker att du mer känner dig misslyckad för det som inte går lika bra, som hetsandet. Vi låter så ofta ett misslyckande sluka och släta över hur många lyckanden som helst.



Kramar

2012-03-09 @ 22:52:33
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: sofia

Känner igen mig.. Hur äter du när du jobbar? Äter du regelbundet? Så att du gör allt i din makt för att klara kvällen. (grunden är ju trots allt regelbundet ätande i rätt mängd, struntar man i det är det dömt att misslyckas) Men det vet du säkert :)

Kämpa på <3

2012-03-11 @ 02:12:52
URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0