fredagsäckel

Så sitter man då här i soffan, äckligt mätt och däst. Äcklad av mig själv och besviken. Ska inte gå på dass, får bara inte göra det. Känner mig modlös och hopplös, lite ledsen och uppgiven. Vill inte mer, vill inte ha det så här. Vill inte att minsta lilla stress eller press ska sluta med att jag äter för mycket.
Idag vet jag att en bidragande orsak var att en av mina arbetskamrater frågade mig vad jag har för planer efter att jag varit hos dem. Visste inte vad jag skulle svara, vill ju bara säga att jag vill vara kvar. Svarade lite svävande att jag fick se hur det blir.
Gör mig ändå orolig och får mig att tänka på framtiden och all osäkerhet med den. Bara det hur jag ska göra med vovven hemsöker mig jättemycket.


Shit vad jag mår illa...

18:42
fan har sådan jäkla panik över min äckelkänsla och det trycker upp i halsen. Fattar inte hur jag ska stå emot.

Kommentarer
Postat av: My

Sv. Såklart du får följa med i så fall...



Hoppas du står emot. Massa styrka från mig får du idag. Bestäm dig, om och om igen. Det kan vända, jag tror på det. Verkligen gör jag det idag, och jag vill så gärna att du ska få känna den känslan också. Underbart, så länge det nu varar....



Kramar!

2012-03-02 @ 20:39:35
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: S

Stå emot, åh gumman försök att stå emot! Allt löser sig, du ska se att det blir bra med allt i slutändan. Fastna inte i tankarna om vad som komma ska. Det blir bara jobbigt och du oroar dig dubbelt så mkt.

Håller tummarna för att det ska släppa, att du ska stå emot och må bättre.

Kram <3

2012-03-02 @ 20:48:52
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad kan du hitta som distraherer dig när det blir så här? Lyssna på musik, handarbeta, gå ut (utan att tokpromenera), lägga dig på spikmatta....?

2012-03-02 @ 22:02:54
URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0