fredag

Blivit lite tokigt med maten idag, redan. Ska jobba em och ville bara inte börja dagen så drog mig alldeles för länge så nu har jag ätit frulle kl 10 och ska äta lunch kl 12. Kommer ju inte vara så värst hungrig då, men det får väl gå.
Tycker fortfarande att det är jobbigt att dagarna är så långa. Mina dagar fylls med att vänta på att min tv-kväll ska börja. Är ute med min hund över en timme per dag men det är ju som sagt bara en timme av dagen. Fast det är bättre nu när jag jobbar. Fattar inte hur jag har överlevt att inte jobba eller ha något som tar upp tid under dagen.
Gårdagen gick rel bra med maten, förutom att jag äter en massa russin för att stilla mitt sötsug. Men blir ganska nöjd av det så antar att det ändå är rätt ok.

Kommentarer
Postat av: S

Innan tyckte ja alltid att det fanns för få timmar på dygnet. Ja var aldrig hemma fören vid tio halv elva på kvällen och då vakande ja oftast vid fem. Nu däremot så säger ja som dig, hur ska man få timmarna att ta slut? Ja försöker med allt, går och lägger mig tidigt. Men är vaken halva nätterna istället. Drar ut på tiden mellan stallarna men då får ja för mycket tänka tid däremellan. Man skull kunna spara timnmarna tills då man behövde dem, och kunna pausa och spola framåt när man behövde.



Russin är nog ett perfekt sätt att stilla sötsug på. Gott är det oxå.

Hoppas det gick okey att få i sig lunchen ändå!

Kram

2012-03-30 @ 17:54:49
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Linnea

Åh, jag hatar känslan! Jag njuter knappt av att ha sovmorgon längre för om jag ligger för länge och drar mig i sängen så blir frukosten förskjuten och då blir lunch förskjuten och då blir hela dagen jättekonstig. Stört egentligen... Kolla gärna in på mi blogg :) Kram

2012-03-30 @ 18:12:32
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: Linnea

Svar: Jag förstår inte riktigt vad du menar med bakgrund.. :P menar du bakgrunden på bloggen eller bakgrunden med min sjukdom ? :) Kram

2012-03-30 @ 19:17:06
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: Linnea

Ja det är anorexi.. Tyvärr är allting ganska förskönat på bloggen eftersom mina föräldrar kollar , men bakom alla ord finns sannning..

2012-03-30 @ 20:49:39
URL: http://linneaelisabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0