bekräftelsebehov

Har sådant bekräftelsebehov när det gäller allt i mitt liv.
På mina bedrifter på jobb, på vad jag har på mig, på vad och hur mkt jag äter, på min kropp, på det jag skriver på bloggen etc etc.
Vet ju att det inte är så attraktivt så försöker dölja det så gott det går men besvikelsen inombords kan jag inte ta bort. Känner mig så usel  och blir så ledsen när jag inte får saker bekräftat.
 
Orkar inte lyssna på folk som säger att allt kommer att ordna sig, tror inte på det, litar inte på det, vågar inte känna hopp inför framtiden.
Min saga kanske inte har ett lyckligt slut. Jag kommer fortsätta ha äs, kommer fortsätta vara singel, kommer fortsätta må dåligt och vara sårbar inför allt i livet, kommer fortsätta ha svårt med mitt jobb.

Kommentarer
Postat av: anni

Jag är likadan, vill alltid ha bekräftelse. Fast jag tycker terapin har hjälpt, jag har börjat kunna lita lite till mig själv också. När man mår dåligt är det svårt att se någon ljusning, men jag lovar att det kommer att bli bättre!
kram

2012-06-25 @ 11:28:00
Postat av: Osynliga bekännelser

Det där bekräftelsebehovet kan vara så förtärande. Men också en drivkraft till att orka fortsätta. Så försöker jag tänka när det ter sig för jävla hopplöst...

2012-06-25 @ 17:58:03
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0