onsdagsrastlös

Funderar mkt på det här om varför och hur äs triggas igång. Insikten idag var att när det blir för jobbigt att vara mig så kommer monstret in och puttar undan mig så jag slipper mig själv ett tag. Men sen har ju äs en tendens att hänga kvar och inte vilja släppa taget.

Ok dag idag men bara uttråkad i em har liksom inte haft något att hänga upp dagen på och inte haft lust till något. Förrutom att överäta så klart men magkatarren har kommit tillabaka så det förtar suget en del. Tur eller otur?
Alla dessa känslor som man tror att maten ska rädda en ifrån. Det är ju egentligen ganska befängt att tänka att maten ska göra så att rastlösheten ska försvinna, de har ju inte med varandra att göra över huvud taget. Men jag vet ju att det fungerar.

Ser fram emot mötet med fk och af på fredag så att något kommer igång, hoppas bara att jag ska fixa det och att det stället jag vill till säger ja till att jag får arbetsträna hos dem.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej vännen, vad skönt att möte med fk och af är på gång<3 Ska tänka på dig och hålla tummarna att det blir som du vill! Du får säga att du har en vän som jobbar på af:) Hoppas du får träffa någon trevlig och kompetent förmedlare.



Jag jobbade 50% nästan hela 2011, 13 dec gick jag upp till 75%. Men har haft svårt att klara alla timmarna än så länge. Dock blir det allt lättare.



Det är så svårt det där med psykologkontakt. Min senaste psykolog avskräckte mig och jag har inte alls fått upplevelsen att jag får prata av mig och mala om mig själv utan allt fokuserar framåt.



Och jag förstår ju vitsen med det, men ibland hade det varit så skönt att bara få ventilera sig.. lite som vi gör här i bloggarna och kommentarerna oss emellan!



Kanske skulle man prova någon som har psykodynamisk inriktning? Psykoanalysen osv...



Kramar<3<3<3

2012-01-25 @ 17:08:50
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: My

Tack fina du. Vad gullig du är <3

2012-01-25 @ 17:30:46
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Bullen

Hej!

De fina förpackningarna hittar man på Hemköp. :) De är ju verkligen helt otroligt fina!



Hoppas att du har en bra kväll!

2012-01-25 @ 20:26:36
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anni

Vad bra det låter att du hittat ett ställe där du vill arbetsträna. Hoppas allt går i lås!

Kram

2012-01-25 @ 22:17:35
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0