njuter

Sitter ute i solen och njuter, ja ni hörde rätt, jag njuter. Slumrade nog tom till en stund innan. Kunde koppla bort alla tankar och bara andas och låta solen få värma mitt ansikte.
Tvingade mig tidigare till att ta mitt tefat och gå upp i backen och åka lite. Inte riktigt så roligt som förra vintern men det gav iaf några sekunders respit när jag svishade ner för backen. Man får vara glad för det lilla :).

Jag gör det ofta, ja i stort sett hela tiden, tvingar mig till att göra saker för egentligen vill jag inte göra någonting alls. Men tivngar mig iväg på promenader, tvingar mig iväg till kören, tvingar mig iväg till att träffa folk. För jag vet att det gör gott och ger mig styrka och en liten paus från det värsta.

Kommentarer
Postat av: Bullen

Härligt tjejen! Vad glad jag blir - det låter som att du har haft en kanondag ju! Så skönt med sol, önskar att jag hade hunnit komma ut i solen en stund i dag också. Ska försöka göra det i morgon...



Hoppas att du får en bra kväll!

Kram!

2012-01-24 @ 15:25:51
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anni

Vad glad jag blir! Vad skönt för dig.

Kramar

2012-01-24 @ 17:07:26
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Vet du, att det är en otrolig styrka du har som faktiskt klarar av att ta dig iväg på de där grejerna som du vet gör dig gott, trots att det kanske tar emot från början. Du är bra <3



KRAM!

2012-01-25 @ 05:36:14
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Osynliga bekännelser

Jag gör likadant. Tvingar mig iväg. Motstånd när jag ska göra det. Men efteråt känns det skönt.

2012-01-25 @ 08:01:23
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0