frukt i ugn

Ångesten gav med sig till slut, studsade på bollen ett tag till, rullade med piggbollen och satt framför ljuslampan en stund. Gick en långpromenad trots att jag inte alls hade lust med det, men det blev en trevlig runda och jag kände mig lugn när jag kom till sjukgymnasten.
Puh, ångesten över för denna gången.
Var helt inne på att idag skulle bli en hetsdag och såg riktigt fram emot det. Skulle göra varm choklad och äta kakor och bullar i massor. Inga planer på att kräkas dock. Men när jag väl kom till affären hade de billig mango och choklad så övergav min ursprungliga plan och istället blir det frukt i ugn med smält choklad på och kesellavanilj till. Känns som ett betydligt sundare alternativ än det andra.

Fick även växlat några ord med min psykolog och hon bad om ursäkt, hon trodde att hon sagt till mig om att hon inte kunde i måndags vilket hon ju inte gjort. Är ju en förlåtande person så nu är det lugnt när hon bett om ursäkt. Men lite är mitt förtroende för henne naggat i kanten, räknar med att bli besviken igen. Fast jag är ju alltid förberedd på att bli besviken på och sviken av alla.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman! Tack söta du<3 Blir så jäkla glad!



Läser dina senaste inlägg och känner igen mig, mycket.. Innan har jag inte alls kunnat förstå hets utan kräk, men nu gör jag det mer och mer. Har själv blivit så någon gång för mig det senaste. Eller iaf överätning utan att "kompensera". Tre, fyra bullar efter kvällsmålet så att jag blir proppmätt osv.



Men jag försöker intala mig att det inte är någon big deal utan bara konstatera att "jaha, nu blev det så" och gå vidare så gott det går.



Det du beskrev med frukterna och kesellan, chokladen osv är ju verkligen inget du ska känna att du gjort fel som ätit det! Även att jag har förståelsen för hur du känner, för jag vet så väl att man gör det...



Men visst gör väl många även utan äs så ibland? Tar en chokladkaka utöver maten el liknande beroende p vad man känner sig sugen på.



Önskar du slapp må så dåligt över det..<3



Vad gör du annars ikväll? Jag sitter i soffan, myser med hunden och tittar på "promillepolisen" på tv4sport. Ibland är det bara så gött att kunna gotta sig i andras "olycka" hihi Kramar

2012-01-10 @ 18:58:12
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0