testar och utmanar

Är inte sugen, är inte hungrig, vill inte hetsa, vill inte överäta. Ändå testar och utmanar jag hjärnan hela tiden för att se om jag inte iaf är sugen på något och se om jag inte ändå ska falla dit. Tankarna far om alla möjliga godsaker, allt som brukar ingå i en hets eller överätning. Gör det svårare att stå emot men än så länge är jag starkare. Men det hade varit skönt med lite lugn och ro i hjärnan.

Det är den ständiga kampen med maten som förtar allt bra i mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Om det är nån tröst så känner jag så väl igen mig i det knäppa tankesättet. :(. Kram.

2012-02-27 @ 21:13:04
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Anni

Att det skall vara så svårt att bli kvitt ätstörda tankar. Ibland tror jag att det skulle vara lättare att vara alkoholist. Man kan ju sluta att supa helt. Äta måste man och då står man inför kampen att hålla det på lagom nivå. Jag hoppas att det blir lättare med tiden.

Kram

2012-02-27 @ 21:18:40
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: S

Åh du beskriver det så bra, exakt så jag känner kring maten. Leker med tanken att inte äta, funderar, känner efter, men idag har jag iaf inte agerat efter tankarna. Precis som du så har jag gått emot. Det ska vi fortsätta med, normalisera normalisera. Hur svårt kan det vara?



Japp ja fick en ny tid imorgon till psykologen, hon är väldigt bra för ja kommer inte undan. Hon ringer samma dag om ja lämnar återbud, frågar om ja mår bra. Ger råd, och ny tid så fort det går. Lite jobbigt men ja kan se att det är bra.



Jag är övertygad om att du kan stå emot både bulimin och överätningen. Förstår att du kämpar som en gnu, men tänk va skönt när man kommit ut på andra sidan.



Kram på dig!

2012-02-28 @ 13:57:55
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Jenny

Meningen "Det är den ständiga kampen med maten som förtar allt bra i mitt liv" kändes verkligen gripande och igenkänningsfaktorn är som vanligt hög.



Lugn och ro i hjärnan hade varit skönt JA! Kram<3

2012-02-28 @ 16:41:58
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0