sur på mig själv

Usch så onödigt. Klarade av att handla på maxi utan att falla dit, gick tom till hyllorna och tittade men var verkligen inte sugen. Nästan så att jag gick därifrån med ett stygn av besvikelse. Ändå glad när jag kom ut. Sen inom ÖB och samma sak där, köpte inget jag inte skulle. In i bilen och började slappna av. Körde ut på motorvägen och började fantisera igen, fantisera fantisera. Var fortfarande egentligen inte sugen men körde in på ICA på vägen och köpte 3 stora kanelbullar och 2 stora muffins för mina sista kronor denna månad. Ingen hets men likväl alldeles för mycket och jag är så besviken på mig själv. Känner mig sur och grinig och inte på humör alls.
Ska nog ta en apelsin för att bli av med den äckliga mjölsmaken i munnen och i magen. Slarvat med lunchen efter bullarna men kunde bara inte med att äta full måltid.

Varit hos psykologen och nu är det skickat en remiss till DBT-teamet. Vet inte vad jag ska där och göra och hade i stort sett ställt in mig på att börja hos äs-teamet. Min psykolog ska iaf se om jag kan ha kontakt med deras sjuksköterska för lite stöttning med maten.

Har egentligen en ganska bra dag och det gör mig extra besviken att jag gav efter för äs. Tror det är därför också som jag inte tycker jag är värd eller har plats på dbt.

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Kanske just en sån besvikelse som är kvittot på att du är befogad en plats i dbt-team?

2012-02-16 @ 20:04:38
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Anni

Men det var väl inte så farligt? Det var ju synd att du inte var sugen, men det var ju inget extremt.

Och Linda, du är värd den allra bästa vård du kan få. Att vara sjuk är inte att vara misslyckad utan betyder just att man behöver behandling. Det låter väl bra om du även kan få lite stöttning med maten från äs-teamet.

stor kram!

2012-02-17 @ 07:57:01
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: sofia

Du är värd den bästa vård! tycker inte du ska avvakta alls, med vare sig läkarmötet eller dbt. Mötet - vad skulle du tjäna på att INTE gå dit? Det går ju upp och ner, och bara för att du just nu inte känner att det skulle gå nåot - gå ändå.

Åh, liksom du gör jag likadant. Äter fast jag inte är sugen. Köper fast jag inte vill ha. Nu går det mest på vana tror jag...

Behåller du det du äter? (förlåt om det är känslig fråga)

2012-02-17 @ 19:43:44
URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0