ställningstagande

Varför måste allt hända på en gång? Massor som händer runtomkring mig och ställningstagande ska tas. Ställningstagande på viktiga saker. Gör inte att det blir lättare med maten precis. Vill bara ha en sak i taget annars blir min hjärna överkokt.
Men det har ändå fungerat ganska bra med maten i helgen måste bara komma i fas med tuggandet. Har glömt bort det på sistone.

Till anonym: Detta är ingen ana/mia blogg och jag står definitivt inte bakom den typen av livsföring. Detta är en blogg som handlar om min kamp bort från äs, bort från sjuka tankar om smalhet och fram till sunda tankar om normalhet.

Kommentarer
Postat av: Helle

Det kan vara väldigt knepigt att komma ihåg det viktiga tuggandet när livet är intensivt, det är jag den första att skriva under på.



Hoppas att du orkar ta ställning till det som måste tas ställning till och att du känner dig nöjd med dina beslut efteråt.



Kram

2012-04-09 @ 12:48:46
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag provade egna kläder här hemma från förra sommaren. men usch nej, de ska ut nu när vi flyttar.



Bra talat till den anonyma kommentaren tycker jag.

Kram

2012-04-09 @ 19:56:19
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: S

Ja det där jädra tuggandet, att det ska vara så svårt. Bara att påminna sig om och om igen, ja kör på larm på mobilen annars så "glömmer" ja gärna bort något mål. Men inte lätt när du verkar ha så mycket annat på gång samtidigt, hoppas det löser sig.



Kram

2012-04-09 @ 20:49:21
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anni

Beslut är jobbiga, hoppas du hinner med mentalt.

KRAM

2012-04-09 @ 21:17:01
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Tack för påminnelsen av tuggandets betydelse. Precis vad jag behövde nu. Vad glad jag blir förresten av att höra att påsken gått ok för dig. Högtider är ju annars lite knepiga många ggr... :S



Kramar!

2012-04-10 @ 20:53:25
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0