grillad kyckling och paprika

Om man till lunch ätit, förutom den riktiga lunchen med blodpudding, ätit en påse grifflar och 6 minimagnum är det då ok att "bara" äta grillad kyckling och paprika till middag? Det sista jag är sugen på eller hungrig efter är att lägga till någon sort av kolhydrat. Vill bara äta något fräscht. Är egentligen inte hungrig alls men vill inte förstöra dagen helt genom att inte äta nu och så bli vrålhungrig och överäta ännu mer sen.

Tog tillslut 1/4 tablett immovane igår och somnade på det och kände inte av så mkt i morse :). Ska försöka utan ikväll då ju har sovmorgon imorgon men skönt att ha hittat något som kanske kan fungera. Är ju en pyttedos, 1/4 av 7,5 mg men det viktigaste är att det fungerar även om det bara är på ett mer psykologiskt plan.

Gått bra på jobbet idag, ingen ångestkänning :) fick dessutom beröm att jag var duktig :) :)

Kommentarer
Postat av: Helle

sv: Ah, det är klart, man kan bli rätt däckad av den kombon. En gång tog jag Nozinan och Stilnoct under tiden jag hade Cymbalta och någonting gick snett med dessa tre tillsammans, jag sov 16 timmar och sluddrade i ett dygn efteråt.

Numera tar jag i princip aldrig ångestdämpande eller sömntabletter öht, just för den där kvardröjande trötthetskänslan.



Annars kan man ju ta tex Remeron på kvällen som antidepressiv + sömngivande, men så är ju aptitökning en ganska vanlig biverkning där och det känns inte ngt vidare.



Vad skönt det vore om sömnen bara flöt på av sig själv!



Kram

2012-04-05 @ 18:51:02
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: S

Åh va skönt att det fungerar med en så liten dos av imovane. Själv fungerar det knappt längre, ja har nog överdoserat allt för många gånger. När ja tar två plus nozinan då kan ja sova, men egentligen inte så bra. Min läkare skäller på mig.



Låter som att du har haft det jobbigt, läste ditt förra inlägg och ja blir orolig. Du är ju en så underbar person och ja bryr mig om dig utan att ens ha träffat dig. Det måste ju betyda att de som har dig i sin närhet bryr sig enormt mycket, kan du inte försöka komma ihåg det och våga tro på det?



Hur gick det med maten? Blev det några kolhydrater? Kan säga att det inte är för mycket om du la in det i middagen. Man ska äta väldigt mycket mer kolhydrater än man tror!!



Kram kram

2012-04-05 @ 20:52:11
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Jenny

Morning Linda! Hoppas allt är bra hos dig i skåneland idag<3 Skönt att du fick en god natts sömn igårnatt. Fruktansvärt när inte sömnen fungerar som den ska.. allt blir så mycket svårare att hantera då.



Svårt med matråd i sådana situationer du beskriver. Jag hade ju spontant tänkt och känt precis som du. Det tror jag gemene man skulle göra faktiskt, ätstörningar eller inte. Dock hade kanske någon utan ätstörningar inte reflekterat så mycket utan mer äta kvällsmat per automatik efter vad kroppen vill ha. Men så får man ju höra att vi med ätproblem ska försöka att fortsätta enligt matchememått osv.



Äsch jag vet inte, jag bara babblar. men förstår dig fullständigt. Hoppas det gick ok och att du mådde bra vad du än bestämde dig för att göra. Du är modig Linda, och en sån jäkla kämpe. Kram fina vän!!!

2012-04-06 @ 07:42:54
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0